A Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi védője szerint fordulatot hozhat az ügyben a gyanúsított antropológiai vizsgálata. Brunner Tamás erről a Magyar Időknek beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Az biztos,hogy neander-völgyi nem lehetett,az australopitecus és a taung-baby sem.Marad a cro-magnoni
Kérdés ha a cro-magnoni és a Jety hibrydje azaz az F1-e volt az elkövető leszámítjuk a magasnövésű Patagónokat mert kihaltak,akkor az elkövető éjszaka fehér fejfedővel,hogy jól látható legyen a kameráknak,csak is egy beépített ember lehet.Már pedig a történelem során egy elhíresült beépített emberről tudunk Szt Margit nem jöhet számításba,így marad,Kőmíves Kelemen neje!
wagabund
nebasszatok ki a néppel...gyors, szakszerű nyomozás eredményeként elfogtátok a tettest, kiosztották a megérdemelt előléptetéseket, jutalmakat, mindenki elégedett...

akit sikerült nagy erőket felvonultatva elfogni, annak fel kell olvasni a húsz évre szóló ítéletet, oszt jónapot...mit kell még szarakodni...

megvan a tettes!

igaz?

naugye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.