Hét új szociális bérlakást adtak át a Csongrád megyei Maroslelén vasárnap. A rendezvényen Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, három dolog szükséges ahhoz, hogy az alföldi településekről ne vándoroljanak el a fiatalok, és ezekben kiemelt támogatást nyújt a kormány: a munka, az oktatás és az otthonteremtés.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Újabb sikertörténet kapujában állunk, mindenki hűtse be a pezsgőt, sört, bort, pálinkát! A Hét új szociális bérlakás fellendíti az építőipart, segíti a családokat, felpörgeti a gazdaságot,
helyre billenti a demográfiai mutatókat és még az orrunkat is "tisztíccsa."
Értem én, hogy a kormánynak üdvös lenne a gazdasági és demográfiai fellendülés, de ezzel
párhuzamosan ellenérdekelt is. Ugyanis a hatalom teljes kiterjesztésében érdekelt. A hatalom
pedig az ő beteg agyukban úgy néz ki, hogy a lakosság kiszolgáltatottsága a legfőbb eszköz, ami a célhoz vezet. Éppen ezért nem épülnek üzemek, csak a külföldi beruházók hozzák az országba az olcsó magyar munkaerőre épülő összeszerelő­ipart. Ezért nem tudnak a magyar kis­ és középvállalkozások fejlődni, mert a néhány kebelkegyenc viszi el a megbízásokat. Ezért nem a munkaerőpiac megerősítése a cél, hanem a közmunka kiterjesztése. Ezért nem a civil szféra fejlődése, hanem az államosítások és az állam által megszabott kereteken belüli, NER kompatibilis szervezetek a támogatottak. Ezért nem jár alanyi jogon semmi – az alaptákolmány óta a nyugdíj sem – hanem csak adható.
A hatalom célja a teljes kiszolgáltatottság, mert így lehet totálisan uralni egy országot. A működő szakszervezetek, a saját erőből is fejlődő, független vállalkozások, az anyagi biztonságban élő, ettől öntudatos polgárok, a határozott célt megfogalmazó és a céljaikért kiállni merő civilek ellenségei az ilyen maffia­ diktatúrának, ami nálunk épülget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.