Egy muszlim eladó nem szolgált ki egy férfit vallási meggyőződései miatt egy áruházban. A nő 20 év körüli volt, és fejkendőt is viselt. 35 éves Mr. Saunders úgy nyilatkozott, hogy teljesen összezavarodott az incidens miatt, nem értette, hogy mi történik. Szerinte, ha valaki elvállal egy munkát, akkor kötelessége mindent megtenni annak határain belül. Jelen esetben, hogy kiszolgálja a vevőt akkor is, ha egy palack borról van szó, hiszen ez is a munkájához tartozik. Ezenkívül semmi sem jelezte az áruházban, hogy az adott kasszához nem állhatna be.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ilyen fanatikus a vallásuk. Csak idő és parancs kérése, hogy mást is megtegyen vallási meggyőződésből.
karma1
@1magyar: Nyugodj meg, ez a no mar a kovetkezo oraban nem volt az uzlet alkalmazottja, mert ha ezt megtette egyszer, megteheti a jovoben is.
Ez a hulye tyuk kapott az elettol egy jo lehetoseget, munkat a megelhetesehez - rosszul elt vele, ne felj, repulni fog. Ez kapitalizmus, ami maximalaisan a vevok kiszolgalasara van.
Nalunk mindenki jott valahonnan - kisvaros kozeleben elek. Jott egy hazaspar Del-Afrikabol egy 15 eves fiuval, kb. 12 eve - nehogy azt hidd, hogy feketek, mindharman feherboruek, holland telepesek leszarmazottai, a ferfi allatorvos, a no (magas, szoke kekszemu). Dolgoztam a holggyel egyutt, amikor elso munkahelykent jutott oda, ahol en is dolgoztam. Orult annak, hogy szabadon setalhat az utcan este is, nem kell fegyvert hordania, egyszoval borzasztoan orult a lehetosegnek, hogy jobbak lettek a korulmenyei. Aztan nemsokara kilepett, mashol helyezkedett el. Kesobb egymas utan lattam ot kulonbozo boltokban eladokent, az orvosi rendeloben adminisztratortkent, aruhazban eladokent. Mindenhol csak egyszer... Aztan a lanyomtol tudtam meg, hogy miert csak ilyen rovid ideig dolgozik egy helyen: a holgy egyszeruen nem beszelt maori vagy kinai, indiai emberekkel, ha kerdeztek tole valamit, tovabbsetalt szo nelkul. Rasszista volt a lelkem erosen, amit itt egyaltalan nem tehetsz meg, mivel a maori az angol utan a hivatalos nyelv. Most mar nincs olyan allas, ahova jelentkezhetne ebben a varosban, mert mindenhol megismertek. Szoval, tarthatod a fanatikus vallasodat, rasszizmusodat, - de megnezheted magad, mire jutsz vele.
1magyar
@karma1: Ezt én elhiszem neked, hogy azonnal kirúgták, inkább a lényege ennek a dolognak az, hogy ezek bizony nem integrálódnak soha.
Nem becsülik meg a jó lehetőségeket sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.