A kiegyezés korára történő méltó emlékezés fontosságára hívta fel a figyelmet újévi köszöntőjében a köztársasági elnök. "Ma is érdemes volna egyet és mást ellesnünk ebből a korból, és útravalóul magunkkal vinni 2017-re" - mondta Áder János.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A saját kirablómmal nem lehetséges kiegyezés, hiszen nincs miben ! Egyezzünk ki abban, hogy évről évre hol álljon meg a kirablásunkban ? Lehet olyan mérték, amit engedhetnék annak, aki semminkért nem dolgozott meg ?
Sziszifusz
Az 1867-es kiegyezés és Ferenc József királlyá koronázása megteremtette a lehetőséget, hogy létrejöjjön, az Osztrák-Magyar monarchia.
"A monarchia azon azon államformák gyűjtőfogalma, ahol az uralmat egy személy gyakorolja, a monarcha, aki a hatalmát örökléssel vagy választással szerzi és haláláig uralkodik. "

Ugyan kire gondolhat Ferenc József jelenkori utódjaként ? Csak nem arra akire én is ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.