Édes Viktor, drága vérem, szépen kérünk erre téged. Húzzál el a balfenéken, így segíts a magyar népen! Hallod e te rabló Orbán, ki vagy a hegyek ormán, hová bújsz ha jön az orkán? - mert most nem segít meg a Torgyán!

Feltöltő: anka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
@CsipkeRózsa eredendően,azon a késő délutánon amikor is ezt a szörnyű gaztettet megtehették-ez volt a meglátásom az eseménnyel kapcsolatban.
A kriminalitás több csodája is ki lett itt már vitelezve a felsoroltakon felül,mint pl.a BALTÁS ÜGYLET,a MOL VEZÉR-AKI SOSE LESZ INÁRA a horvátországi kormányoknak,vagy most a Pharanon üzleti körök játszmái,aztán a simicska talicska kisiklatása,QUAESTOR SZOBAFESTŐ VEZÉRE HONNAN A POKOLBÓL KERÜLHETETT VOLNA ELŐ,HA NEM A Z ISMERT KÖRBŐL,HOGYA FIKTÍV PAPIROK TÖRTÉNETI HÁTTERE SOSE DERÜLHESSEN KI.De az se piskóta ahogy a takarékbankokat és tulajdonosaikat kinyírta az orsos a piacról.
A titkosítási játszmát is innen ebből a lukból fúvó szél viszi-hozza...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.