A kormány garantálta, hogy a nyugdíjak értéke szinten marad – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára kedden az M1  reggeli műsorában.

Rétvári Bence közölte: január elsejével nőttek a nyugdíjak, és ez egy átlagos nyugdíj esetében éves szinten 24 ezer forintot jelent, továbbá az alapvető élelmiszerek áfája csökkent.

Hangsúlyozta: azt vállalták 2010-ben, hogy megőrzik a nyugdíjak értékét. Mint mondta, egy olyan rendszert hoztak létre, amiben nem járhatnak rosszul a nyugdíjasok, nem jöhet létre olyan helyzet, hogy csökkenjen a nyugdíjak értéke. Úgy fogalmazott: a nyugdíjak értéke "csak nőhet vagy szinten maradhat". "Mi ezt a szinten maradást garantáltuk" – tette hozzá Rétvári Bence.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Retekvári téged is inkább a budifalára kellett volna spriccelni legalább nem mondanál ekkora baromságokat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@quadrocopter: (13:54) Csak te tanulj meg érdemben és indulatmentesen beírogatni ebbe a blogba, mert nagyon nem vagy egy kultúrember!
Próbáld visszafogni a trágárságaidat, amivel teleírogatod ezt a blogot, mint egy erősen cukros, aki nem bír az idegeinek parancsolni. (vagy mintha állandó pálinkamámorban volna)
verőce21
@aremy: (13:32) Nekem támadóművem van. Az a legjobb védmű. :)
aremy
@verőce21: akkor te is harcban állsz mindenkivel mint a vezéred .
namihami
@lópicigáspár: Ha ez az ""elmebajnok"" el tudta végezni, akkor egy értelmes embernek akár be se kéne járni. Elég volna a diplomát otthon várni, hogy az egyetem (amelyik ennek diplomát tudott ""produkálni"") postán kiküldje.
quadrocopter
@verőce21: ű

Na figyu ide szifilisz!
Ha trágárkodásra vágysz, akkor látogasd meg a hordaoldalakat, különösen bayer.lóf@sz zsótot és a brutálprimkó l.simont ajánlom! Nem ismered ezeket a gennyeket, mi?
verőce21
@quadrocopter: (18:08) Persze az fel sem merül benned, hogy ezen a blogoldalon te képviseled a hordaoldal jelleget. Nem tudom honnan szalajtottak öreg, de amíg nem jártál itt egészen normális kis blog volt ez.
Nem érzed, hogy önként kellene innen távoznod?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.