Egyelőre nem tudni, mennyibe került az a miniszterelnöki levél, amit a nyugdíjasok Erzsébet-utalványa mellé csatoltak karácsonykor.

A költségekről a Magyar Nemzet érdeklődött a Miniszterelnöki Kabinetirodánál, arra is kíváncsiak voltak, ki állta azokat. A Rogán Antal vezette intézmény még nem tudott válasszal szolgálni:

Az elszámolás jelenleg is folyik, befejezéséig szíves türelmét kérjük

- írták.

A mintegy 2,8 millió nyugdíjasnak a Magyar Posta kézbesítette az Erzsébet-utalványokat, darabonként 400 forintért, emellé azonban levelet is mellékeltek Orbán Viktor miniszterelnöktől, aki a kormányzati sikereket ismertette. A lap becslései szerint ennek költsége 170-180 millió forint lehet.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kisrigó
Még gondolkodnak, hogy mit hazudjanak! Egyre több dolog derül ki, hogy mennyivel lett volna olcsóbb eleve a nyugdíjhoz csatolás, még megtoldva a "várva-várt" (ha ha ha!) levéllel is. Pofátlan aljadékok!
nezelodo
Abban biztos vagyok, hogy sokkal többe, mint amennyiért bontatlanul elvitte a kukásautó, bár már kilenc hónapja nem kaptam számlát, így lehet, hogy vastagon számolják fel e második kézbesítést a Nemzethy Szemétcégnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.