Az alapvető jogok biztosához fordul a Magyar Helsinki Bizottság a menedékkérők "botrányos és embertelen" körmendi elhelyezése miatt. Azt szeretnék elérni, hogy az ombudsman sürgősen vizsgálja ki a tábori körülményeket és intézkedjen a menedékkérők áthelyezéséről.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Szégyenletes. 22 darab embert nem képesek/nem hajlandóak emberhez méltó módon
elhelyezni, ellátni a téli hidegben (most pont nem az van, amikor rájuk olvad a katonai sátor a 43 fokban), de zsigerből lesorosbérencezik azt az egyházi embert, aki kilóg az embertelenség
sorából. Sikerült szívós munkával és rengeteg elégetett közpénzmilliárddal a krónikus lélekhalál (az agysorvadáson már túl vagyunk) állapotába terelni ezt az országot. Ahol a Krisztus tanítását követő plébánost a propagandával feltüzelt, magát különlegesen kereszténynek tartó nép leköpi, az egyháza pedig elfordul tőle. Ahol lassan a minimális emberség főbenjáró bűnnek minősül, ott nem tegnap óta nincs kultúra, amit félteni kellene attól, hogy elveszik. Kisstílű, undorító, legalja. Semjének, Harrachok katolikus anyaszentegyháza, kereszténység a javából, az. Pátosz­ és kenetteljes ömlengések, nulla emberség és csontig benyalás a gyűlölet nemzeti kormányának, a milliárdokat osztogató maffiavezér alfelének serény nyaldosása közben. Csillapíthatatlan vágy a pénz és a hatalom iránt. A keresztényi szeretet, a körömfeketényi szolidaritás helyett a katolikus egyház a kormány seggébe bújva élen jár a gyűlöletkeltésben. Lesújtó kórkép ez az erkölcsi rothadásról, ami ezt a műkeresztény hányinger bandát jellemzi."
papa.49
Ennek következtében megint bírságnak nézünk elébe, de nagyon jó lenne ha a tökkelütött hazugovics fizetné a saját feneketlen zsebéből!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.