Dél-Amerikában érte a hír Lagzi Lajcsit, hogy az ügyészség a mulatós királyt és tíz társát ötvenmil­liós lopással és vesz­tegetéssel vádolja – tudta meg a Bors. A nyomozás adatai szerint nemcsak áramot, de vizet és gázt is lophatott. Ha bebizonyosodik a vád, Lajcsit akár 12 év börtönre is ítélhetik. Feleségének, Boglárkának is bíróság elé kell állnia másodrendű vádlottként.

Lagzi Lajcsi elhagyta az országot miközben újra vádat emeltek ellene(Fotó: Lakatos Péter/MTI)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ezen már csak röhögni lehet...bár sírni kellene.

...nem kellett volna az útlevelét bevonni?...jóóóreggelt kívánok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
@eugen4402: Szerintem azon volt, hogy előbb-utóbb Miháj kirájj koronáját ios ellopja, ez itt a baj...
csetere
@simmering73: Valakinek nagyon a tyúkszemére lépett!
qxy
Mondom én. Valamelyik Fideszes ribancnak meg tetszett a nagy bírtok és veri a nyálát hogy az neki kell. és ugye a kormány, a törvény az ügyészség mind Fidesz.
Én azt tennénm. meg keresném őket és üljünk le egy zárt szobába semmi média és mondják el mit akarnak. Közbe meg fel venni a dogot azt a faszára lépni a sok okosnak.
Én meg csináltam, igaz kicsibe .- Üzemi baleset, a cég hibája, ám verték a balhét, munka ügyi bíróság, aztán feljebb, feljebb, majd egyszer , a jogász úr, az ügyvéd úr azt mondta hogy
.- Tudjuk István hogy igaza van de higgye el nem rughat labdába mi okosabbak vagyunk, minden jogszabályt ismerünk és ha nem lép vissza még azt is elintézzük hogy a kislányának nem lesz hely még az óvodába sem. El tudja képzelni hogy ki tudunk magával cseszni? Na ezt én mind fel vettem . Bementünk a bíró elé és azt mondtam.-Vissza akarom vonni a feljelentést.- Miért? Mert meg fenyegettek.Erre az okosok, nemá ez nem igaz ez rágalom stb. Oda basztam a kis diktafont Na nesze bazd meg.Nyertem.Szerintem
terlasz
@csetere: Inkább a vagyonkája tetszett meg valakinek, egy fideszes szemétládának.
csetere
@terlasz: Valószínű ez is benn lehet a dologban, esetleg a halastava.
namihami
@wagabund: Nem, mert akkor nem tudott, mehetett volna ki és a végén még vallomást tehetett volna, esetleg kellett volna tenni, azok ellen, akik nála hagyták az útlevelet.
Ha egy csöpp esze van, akkor ő már csak ""migráncs"" lesz ott és valakiktől innen mindig megkapja a hallgatás árát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok