Sütővel fűtik fel a lakást, ronggyal gyújtják be a kályhát és majd minden nap tüzet raknak a közkutak alatt Miskolc legnagyobb szegénytelepének lakói. Lyukóvölgyet szinte megbénította a januári havazás, elmaradt a postás, a betegszállító és korcsolyapálya vált az utcákból, amelyeket főleg a helyiek takarítanak. Hogyan vészelik át a szegények a rekordhideget?

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Vajna Tímea na ezt olvasgasd és itt el kéne a segítség nem csak milliós ruhákban a fetrengés!!!
Eladott Ország
Pintér Olajszőkítő Sanya belügyminiszter szerint az ország egyik legnagyobb és legbrutálisabb nyomortelepe Lyukóvölgy olyan, mint egy ékszerdoboz. Az Orbán-kormány tagjai úgy tesznek, mintha fogalmuk se lenne, mi történik ebben az országban. Sőt azt is mondta a belügyminiszter hogy Lyukóvölgyet, két év alatt ékszerdobozzá sikerült varázsolniuk. De a helyzet változatlan csak úgy mint a tárcavezető 1995-ben örökölt Wartburgja, meg a halandzsája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.