Addig nem ad ki újabb információt a magyar busz balesetének áldozatairól a veronai rendőrség, amíg az összes kritikus állapotban lévő személyt, illetve az elhunytakat nem azonosítják – közölte az olasz hatóság a városban tartott sajtótájékoztatóján.

Girolamo Laquanti rendőrparancsnok úgy fogalmazott, megértik a hozzátartozók igényeit, de információt csak akkor adnak majd ki, amikor azok teljes körűek lesznek.

A parancsnok arról is beszélt, hogy a busz meghibásodásáról szóló híreket illetően vannak fenntartásaik, mert eddig nem találtak elegendő bizonyítékot ezek alátámasztásához. Nyomatékosan azt kérik tehát, hogy az ilyen értesüléseket csak feltevésként mutassa a be a sajtó.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Nem pont azért találgatnak,mert semmi biztosat nem tudnak?
Nagy Mária
@Lepényleső: De igen. Szerinted ez nem idegesíti már az olasz rendőröket, nyom szinte semmi, de több tucat valótlanság terjedt már el. (szerintem ez nem a hozzátartozóktól ered) Dolgoznának, de nem győzik a sok álhírt cáfolni. Én bízom bennük és igazuk van, hagyni kell őket, hogy végezzék a dolgukat.
kukac50
Hány éves volt a sofőr? Rosszul lehetett? ez fel sem merül? 60 év felett nem engednék buszt vezetni az embereknek, menjenek nyugdíjba. Hozzanak olyan törvényeket,hogy nyugdíjba mehessenek! 60 fölött már sok betegség jön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.