Többek között a Demokratikus Koalíció egyik képviselője sem szavazta meg a pályázat visszavonását, miközben a párt mai közleményében is amellett érvelt, hogy Magyarország csődbe menne az olimpia miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ez a hír mellé meg még tegyük oda azt, hogy a DK meghekkelni próbálja az Olimpiával kapcsolatos aláírási kezdeményezést, aztán már csak annyit kérdezzünk: Mit csinál ez a DK? Ez ellenzék, vagy inkább a Fidesz alá játszik? Ki és kinek a szekerét tolja?
És még ő mondja meg, hogy ki lehet az ő ellenzékinek csúfolt összeborulásában benne, ki az akit nem óhajt a brancsban látni??!!
Elképesztő!
Béla333
Egyre inkább beigazolódik Bartus néhány éve leírt elemzése:

"az Orbán-rendszer megdöntésével szemben elsőbbséget élvezett Gyurcsány taktikai elképzelése, hogy személyét és pártját a baloldal vezető erejévé tegye, riválisait maga alá kényszerítse.

Erre utal a „Pártunió” gondolatának felvetése, az újabb és újabb „összefogás” elméletek ötlete, amelyek valódi célja az, hogy „egy a zászló, egy a tábor” modellt hozzon létre a baloldalon is. Méghozzá pártja vezetésével. Ezt célozza az összes civil kezdeményezés bekebelezési vagy megsemmisítési kísérlete, s ennek legnyilvánvalóbb megnyilvánulása az volt, amikor pártzászlókkal akarta ellepni és megszállni a civilek tüntetését. Ez már a párt demokratikus jellegét is megkérdőjelezte. Ilyet még Orbán sem csinált.

Amikor a civilek megerősödni látszottak, azonnal előrehozott választásokat sürgetett, ami újra a pártpolitikára irányította volna a figyelmet, és elsorvasztja a civil megmozdulásokat. Inkább Orbán verje agyon negyedszer is két éven belül a demokratákat, de a civilekből ne nőjön ki Gyurcsány Ferenc reális alternatívája."
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html

Ennek az embernek semmi sem nagy ár azért, hogy ő maradjon egyedül az ellenzéki térfélen! Ha hagyjuk!
Pergető
Annak örülök, hogy az ellenzék nem egy emberként idióta!
Béla333
"Csárdi Antal, az LMP fővárosi önkormányzati képviselője a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén azt javasolta, hogy Budapest vonja vissza a 2024. évi nyári olimpiai játékokra benyújtott pályázatát. Nem meglepő módon Csárdi javaslatát 22-5 arányban leszavazták.

Ennél érdekesebb viszont, hogyan szavaztak az ellenzéki képviselők. Az LMP-s politikus Facebook-oldalára posztolta a szavazás végeredményét:

Gajda Péter (MSZP): nem
Horváth Csaba (MSZP): tartózkodott
Szaniszló Sándor (MSZP): igen
Tóth József (MSZP): nem nyomott gombot
Trippon Norbert (MSZP): igen
Gy. Németh Erzsébet (DK): igen
Hajdú László (DK): nem
Karácsony Gergely (PM): tartózkodott
Székely Sándor (Együtt-PM): igen
Geiger Ferenc (Civil szervezetek): nem
Szabados Ákos (MSZP-DK-Együtt-PM): nem
Tokody Marcell (Jobbik): nem"

Az MSZP és a DK is eldönthetné hogy mit is akar: olimpiát a Fidesz lebonyolításával az asztalról lehulló korrupciós pénzekkel vagy nem akar olimpiát?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.