Részt vett Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter, korábbi hódmezővásárhelyi polgármester a helyi képviselőtestület ülésén, és azt mondta, a testület fogalmazzon meg egy felhívást, amelyben bojkottra szólítja fel a vásárhelyieket, illetve felkéri a helyi vendéglátósokat és kereskedőket, hogy lehetőség szerint többé ne forgalmazzák a Heineken cég termékeit. A szöveget a következő ülésen viszik a képviselők elé. Koszó Péter alpolgármester azt javasolta, ajánlják fel az Igazi Csíki Sör gyártójának, hogy költözzön át Vásárhelyre – írta a vasarhely24.com.

A marosvásárhelyi táblabíróság múlt heti döntésével tiltotta meg az Igazi Csíki Sör gyártását, a gyártónak a határozat szerint 30 napon belül meg kell semmisítenie az összes tárgyat és eszközt. A sör gyártóját a Heineken Románia perelte be, mert úgy vélte, ellopták szellemi tulajdonát.

Magyar Zoltán jobbikos politikus felháborítónak nevezte a román bíróság döntését, és bojkottot hirdetett a multinacionális cégre, mert szerinte ezzel nyomás alá lehet helyezni őket.

A Heineken Hungária üzemi tanácsa mérlegelésre kérte a bojkotthoz csatlakozókat, azzal érvelnek, nekik nincs közük a román perhez, viszont van 500 dolgozójuk.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nehogy a bojkott révén a Heineken Hungária 500 dolgozója, munkanélküli legyen. Lehet hogy egy névváltoztatással megoldható lenne az ügy.
www.csongradmegyei-hirhatar.hu/hir/na-de-ki-az-a-lazar-janos
Tudjuk viszont, hogy a fák nem nőnek az égig. Ha mégis, a gyökérzet előbb, utóbb elrohad. Nincs ez másképp a politikában sem. Politikai prostituáltnak kell lenni ahhoz, hogy valaki gyorsan hatalmas vagyont szerezzen és egyre nagyobb hatalomhoz is jusson, ugye te államigazgatási tótumfaktum.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Lézeresszarjankó mondá igaz hogy tökhülye vagyok de nhagyonh magyhar,,))))))))))
Na de könyörgöm mi közünk egy Romániában működő sörgyárhoz, vagy a ,,lézerpiszkos,, százalékot kap a forgalomból???
Zeta
@papa.49: milyen nemzetiségü a tulaj , azontúl , hogy Csíki sör a neve?
papa.49
@Zeta: Román, az állampolgársága...
F_Viktor
A jobbik es lezer is politikai ugyet kreal egy polgari peres, szerzoi jogvedelmi roman birosagi ugybol!
Magyarorszagnak mi koze hozza, miert pofaznak olyanba bele amihez sem nem ertenek, sem kozuk nincs?
papa.49
@F_Viktor: Mert SÍKHÜLYÉK,, )))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.