A hirado.hu értesülései szerint Vlagyimir Putyin stábja megköszönte a Terrorelhárítási Központnak az orosz elnök budapesti látogatásának magas szintű biztosítását. Putyint mint a világ négy legveszélyeztetettebb emberének egyikét, a TEK 3-as fokozatú, kiemelt biztonsági intézkedésekkel várta Magyarországon. A Terrorelhárítási Központ több hónapig készült az orosz elnök csütörtöki egy napos, budapesti látogatására. A biztosításban a rendőrség mellett fontos szerepe volt az Alkotmányvédelmi Hivatalnak, a nemzetbiztonsági szakszolgálatnak, a katasztrófavédelemnek, a mentőszolgálatnak, a fővárosi közműcégeknek és a közútkezelőnek, de bevonták a munkába a meteorológiai szolgálat munkatársait, sőt még a delegációs útvonal menti házak közös képviselőit is.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@ila51: Várták mások is, csak engedték őket fütyülni ... a TEK fütyült a fütyülni
akarókra.
eszegfu
Ez az "eseménytelenség" minden kormányfőnek kijár itthon és külföldön is, de ez szerintem már tulzás volt. Sőt az "utvonalon lévő társasház képviselőit is bevonták"!? Vajon miért, vagy milyen feladatra?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.