De összesen 75 millió talált utat a Pesti Srácok csinálóihoz. Most már nyilvánvaló, miért rettegnek attól Schmidték, hogy nyilvánosságra kerüljenek a költéseik. Mindegy, hogy tetszik-e, mert az R56 nevű söröző '56-os arculatának kialakításába így is beleadtunk hétmillió forintot, mivel a Schmidt Mária-vezette '56-os emlékbizottság ennyi közpénzt adott erre, derül ki az RTL riportjából. Az R56 nevű kocsmát a Pesti Srácok lapigazgatója, Stefka István tulajdonában álló Dr. Sziget Bt. üzemelteti. (Stefka Istvánnak annyi köze van '56-hoz, hogy 1982-ben kitüntetést vett át a kommunista belügyminisztériumtól, most pedig csinált egy inszinuációkkal teli dokumentumfilmet, amit szintén az 56-os emlékbizottság támogatott.) A Pesti Srácok-nevű kormánypárti blog másik csinálójához, Huth Gergelyhez még tízszer ennyi pénz, 68 millió forint ment egy rendezvénysorozatra az emlékbizottságtól. De megnyugodhatunk, mert Huth szerint ebből a pénzből nem jutott a blogjuk finanszírozására, lakájmédia...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@Hellcat: Rosszabb. Nézd meg ki az a stefka. Ha megtetted, és összehánytad magad, utána próbálj meg lenyugodni.
Béla333
A cikkből:
"Stefka Istvánnak annyi köze van '56-hoz, hogy 1982-ben kitüntetést vett át a kommunista belügyminisztériumtól, .."

Jól emlékeztem, hogy azon a bizonyos botrányos Csatt műsorban ez a csiga-biga Stefka a kamerába hazudott arról, hogy kapott-e kitüntetést a régi Belügyminisztériumtól:
www.atv.hu/videok/video-20170131-csatt-1-resz-2017-01-30

18 perc 10 sec-tól!
Mocsok csiga gerincű hazudozó!
Hellcat
@Cefi: Ó istenem...érdekes baszki naponta borul a szarosvödör...a tiborcz közbeszerzési csalása már nem is téma olyan gyorsan jönnek egymás után a fideszes ganéságok.
Cefi
@Hellcat: Erre még válaszolni sem tudok. Egy civilizált országban még a rájuk szavazók is lógnának.
Nagy Mária
@Hellcat:"érdekes baszki naponta borul a szarosvödör.." De még nem borult ránk eléggé! A pörgettyűk gyorsan felnyalják, s mi maradunk a székünkben ülve, mert odáig nem folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.