Az ügyészség szerint állami cégvezetők nemzetbiztonságilag védett objektumokban való megfigyelése nem bűncselekmény. Tavaly tavasszal találtak videó és hang rögzítésére alkalmas készülékeket az MTVA vezérigazgatója, Vaszily Miklós tárgyalójában, illetve Vas Imre üzemeltetési igazgató és Enyedi Csaba vezérigazgatói kabinetvezető irodáiban. Azóta nyomozott a rendőrség az ügyben, ennek iratait január 16-án adta át a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az ügyészségnek. A 444-en megírtuk, hogy Vast és Enyedit az ügy gyanúsítottjaiként hallgatta ki a rendőrség, mindketten felfüggesztették státuszukat az MTVA-ban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez már rosszabb lesz mint a Rákosi éra.
quadrocopter
Ez az! És senki ne zárja éjszaka a lakása ajtaját, hogy az Avh-sok és sorstársaik szabadon, feleséleges ricsaj nélkül érkezhessenek a lakásba, ha már bent vannak, akkor tessék nekik kávét főzni, ki hogyan szereti, konyakkal, vagy nélküle, tessék szemérmesen elfordulni, amikor a faliórát kiserélik egy ugyanolyan, de "bélelt" órára, ugyanígy a set-top box "észrevétlen" cseréjénél szintén, amíg dolgoznak tessék megkeresni a lakásajtó zárszerkezetéhez való pótkulcsokat és ezekbő, adni egyet, hogy legközelebb ne szöszmötöljenek a zárral, és ne várakozzanak, hogy mikor hagyjuk el a lakást, a mobilokban tessék benne hagyi az akkukat, hogy kikapcsolt állapotban is hallgatni lehessen a környezetet, ne tessék kívéncsian feszegetni a villanyóra szekrénybe beszerelt "T-Home-os" vagy T-Com-os" vagy "E-on-os" szerelvénydobozt, mert az iszonyúan zavarja a falon keresztüli lehallgatást, ha a tv. bekapcsolásakor eggyel többet villan a távkapcsoló LED-je, akkor nem vagyunk egyedül, akkor sem, ha váratlanul kilaszik a tv. készenléti LED-je., továbbá, ha a digitális kijelzésű mikró kijelzője áramszünetet jelez, boldogok lehetünk, hogy távollétünkben "valakoik" lekapcslták a villéanyőrét, hogy a riasztó ne óbégasson a behatoláskor addig, amig a frekvenciáját meg nem találja a "szaki" és rá nem áll a saját kis mindent-tudó dobozkájával, valamint tessék nem beroasztani az autót a garázsban, hogy ne kelljen a riasztó frekvenciáját is keresgélnie a szakinak!

Ha pedig valakinek nagy mákja van és megtalálná a poloskákat a lakásban, azonnal tessék értesíteni a pintérséget, hogy azonnal elvehessék, nehogy tárgyi bizonyték igazolja ganúnkat, hogy a nemzetbiztonség törvényben garantált és a szolgálatoknak biztosított 2 x 90 napos teschnikai adatszerzés/lehallgatási rendszabály hatéridejének bő túllépési törvénysértése miatt, büntető eljárást lehessen indítani a lelkes titkosszolgák balfaszsága miatt - ellenük!

A falnak is füle van, csak rá kell nézni Pintér-Maffózó Sándor két hatalmas, elálló...
quadrocopter
...lokátorára! Mert nincs nagyobb bűn, mint egy köztörvényes bűnözőt belügyminiszternek megtenni, aki gátlástalanul használhatja fel a köz pénzén és a nemzet biztonsága érdekében megvásárolt méregdrága kütyüket a saját hatalma biztosítása végett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.