Budapesten nincs kiszállási díj! A feltüntetett árak tartalmazzák a rakodás költségét, amennyiben a zöldhulladék autóval megközelíthető helyen található. Zöldhulladék távolabbról történő kihordása bruttó 2100.- ft/óra/fő. Az elszállított zöldhulladékot komposztáló telepre szállítjuk! Zöldhulladék elszállítás ára bruttó 3600.- ft/m3 Össze komposztálódott ázott tömörödött falevél, frissen vágott fű zöldhulladék elszállítás ára bruttó 7200.- ft/m3 Géppel összetúrt zöldhulladékot nem szállítunk valamint nagy méretű gyökereket sem. Szállítási címenként a minimum fizetendő mennyiség: 3 m3 bruttó 10. 800.- ft. Szállítási címen lemondott rendelés esetén valamint a rosszul meghatározott mennyiség miatt lemondott rendelés esetén Bruttó 5000 ft kiállási költséget számlázzunk ki. EXPRESSZ ZÖLDHULLADÉK...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@zöldhulladék: Azt tudom, hogy a "veszélyes" hulladék után ártalmatlanitási dijat kell fizetni (pl. bontáskor máshova kellett vitetni a sittet és máshová a palatetőt, persze sokkal drágábban), de ezt nem mondod komolyan, hogy a zöldhulladék is "hulladék" és ártalmatlanitási dijat kell fizetni?! Szerintem egy zöldhulladék feldolgozó nem lehet azonos kategória a dorogi veszélyes hulladék "égetővel".
zöldhulladék
@eszegfu: Persze nem egy kategória az biztos. Az újrahasznosítás költséges valamint magas beruházási költsége van egy komposztáló telep létrehozásának. Ezért is kell fizetni a lerakásért.
eszegfu
@zöldhulladék: Tökéletesen egyetértek azzal, hogy bármilyen ujrahasznositó üzemnek nagy beruházási költsége van. De ugy általában, ha egy vállalkozó beruház egy üzem épitésébe, gépekbe, akkor ahhoz, hogy "visszajöjjön" ez a költség, az általa megtermelt termékek árába, ill. az általa nyujtott szolgáltatások árába épiti bele, nem pedig eleve ugy csinálja, hogy az általa feldolgozott nyersanyagért még a beszállitó fizessen. És a komposztálónál maradva: megvette a gépeket és az igy ledarált, kevert, stb. zöldhulladékot természetesen drágábban adja el, mert ebbe épiti bele a gépeinek az árát + munkadijat + rezsit... és akkor levonja belőle a nyersanyagért kapott összeget?!
Nekem ez nem fér össze a logikámmal... ha én pék lennék és a termelő behozná a feleslegessé váló lisztjét, akkor még ő fizessen nekem, hogy én kenyeret süthessek... lehet, hogy nem jó példa...
De mindenképpen köszönöm a beszélgetést!
aremy
@zöldhulladék: rosszatovot nyomtam bocs!
aremy
@eszegfu: csak a lehúzás erről szól ez a zöld valami.akinek tele a zsebe annak akkor hajrá boruljon zöldbe és tényleg komolyan mondom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.