Horváth Józsefről a Propeller is írt, amikor egyik rangos díjat kapta a másik után. A cigány származású tudós a karcagi romatelepről küzdötte fel magát a magyar szürkeállomány elitjébe, a napokban viszont durva megaláztatás érte.

Mint Facebookján írja, kiderült, hogy édesanyjánál tumorgyanút állapítottak meg. József egyből rohant a kórházba, de – ki tudja, miért – ott olyan lekezelően bántak vele, hogy muszáj volt kiírnia magából fájdalmát.

József végül lezárta magában az ügyet:

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Még mielőtt valaki ebből cigány kérdést csinálna. Ezt a lekezelő magatartást szerintem bármelyik magyar megkapta volna a dokitól. Vannak bunkó orvosok és vannak segítőkészek. Rosszat fogott ki.
Kevés az orvos és sokan úgy érzik bármit megtehetnek. Ezt nemrég egy bírósági ítélet is igazolta. Bár a bíróság megállapította, hogy az orvos bűncselekményt követett el, hisz előre meghatározott tarifát kért a páciensétől, ugyanakkor nem tiltották el a praktizálástól az orvoshiányra hivatkozva. A bíró külön kiemelte, hogy meg szigorúbb büntetést érdemelne, de nem tehetik ezt meg az egészségügy állapota miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Ez a fiatalember százszor különb, mint az az orvosnak titulált senki. Egyébként is, így viselkedni egy hozzátartozóval, aki amúgy is ideges, meg fél a rokona miatt, a humanizmus teljes hiányáról tanúskodik. Én elvenném a diplomáját, de rögtön. Az orvosok szégyene az ilyen!
kukac50
Jól látható az egészségügy állapota az orvosok hozzáállása.
A gyűlölet kampány is megtette a hatását.
Rózsika Hatházi
@Pergető: Tegnap 18:09-re. Helyesbítek. Idióta vagy! Na, így már magadra ismersz?
dr. prédikátor
@Pergető: Tegnap 12.53 ra!!!Te barompofájú! napról napra hülyébb vagy!!menjél a fönöködhöz szopni te aljadék!!!
evacica
Hát igen a diplomával nem jár az intelligencia! Ennek az embernek pedig nem lett volna szabad orvosnak menni, mert ilyen emberi tulajdonságokkal alkalmatlan erre a hivatásra!Nem tudom, hogy a kórház vezetője milyen lépést tett ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.