Az igazságügyi miniszterhez fordul a Rezidensek és Szakorvosok Szakszervezete (Reszasz) az utólag elfogadott hálapénz jogbizonytalanságának rendezése érdekében – közölte a szervezet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Az utólag elfogadott hálapénz is becstelen,mert az orvos mondhatja majd a végén fizessen a páciens.
1magyar
Utólag már a megelégedettség ajándéka, nem zsarolás.De előre nem adnék mert mi van ha meghalok mert szar munkát végzett az orvos.
qxy
Hála pénz? Amikor szült a nejem, ( nagyon réééég) Anyosom, reszketett jaj jaj jaj mi lesz. .- mi lenne gyerek. De hoztál pénzt kisfiam? .- minek? a gyereknek még nem kell .Nem a gyereknek a dokonak. .- Mert az nem kap fizetést? .- De kap csak illik. Na akkor én is le megyek a boltba, oda állok a csemege pulthoz és tartom a markom, mindenkinek mert ezeket én csináltam és igazán hálásak lehetnek hogy nem szart ehetnek. nem??? Mama. gondolkozzon. Hála pénz? akkor az mindenkinek járna nem csak a kurva dokiknak. .- de jár és a zsebembe csúsztatta a borítékot oda súgva hogy " ezt add oda a dokinak.- jóóóó odadom. ( tudod mikor) A hála pénz, hála nekem, itt maradt a zsebemben. hálás vagyok magamnak
sokanvagyunk
Orvosi "humor" részükről maga az elnevezés is?... - paraszolvencia.
para (pénz) erdélyi szó.
para (szleng) aggódás, félelem... - (nos, azt jó mélyen beléhelyezik a paciensbe).
para (görög) rendellenes állapotra, működészavarra utaló szócska.
"Hála" szót egyikben sem találok.
A rendszerből fakadó működési hiba korrigálása, az orvos jövedelemének kipótlása a biztosított beteg részéről és azt hálapénznek feltüntetni számomra elég cinikusnak hangzik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.