Egy aláírásgyűjtés mindig kellő izgalmat rejt magában, hiszen nem csak találkoznak az állampolgárok a különböző motivációval bíró társadalmi mozgalmakkal, de ezen mozgalmak aktivistái kifejezetten megszólítják az utcán mászkálókat. Az így létrejött diskurzus pedig csodálatos képet ad társadalmunkról:

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Orbánhoz beront Semjén: Főnök! Az ellenzék már a spájzban van!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Cefi: Már lemondtam rólad, hogy esetleg elgondolkozol és megpróbálsz valami értelmeset kipréselni magadból...
Cefi
@verőce21: Valami önálló eredeti gondolat esetleg?
verőce21
@Cefi: A társadalmi viszonyok, szokásaid és készségeid birtokában közöltem veled fentebb.
"Játsszunk olyat, hogy nem szólalsz meg és így kiküszöbölhető a probléma, hogy falhozbasznak, mint kétéves kiscsaj a fagyit."
Cefi
@verőce21: Nem tudom , elvégezted-e az általánost. Számold össze, az elmúlt évben azokat a kommentjeidet, amiket "kedveltek". Ezt add össze az általad beküldött és megosztott hírek számával. Na pontosan ennyi az IQ-d. Már, ha tudod mit jelent. Bár nem hiszem. Ne válaszolj, öltözködj, már hiányolnak a Kék Osztriga bárban.
karma1
@Nessy: Szia, tudom Kedves, hogy mit szoktam Neked mondani, de altalaban es most itt nem errol van szo.
Ez a tetves buzi olyanokat boffent ide, ami NEM a cikkhez tartozik, - mondjuk ahhoz sohasem szol hozza, mert ahhoz azert kellene egy szintet tartania, amit eddig sohasem tudott megugrani, tul magas neki -, aztan elcsodalkozik,, ha valaki anyazik vele.
En soha, semmilyen korulmenyek kozott eddig nem anyaztam egyetlen kommentelot sem, meg a legszemetebbeket sem, pedig nehanyuk igencsak szemet modon viselkedik ezen az oldalon.
Ja de most akkor o csodalkozik el es o keri ki maganak, hogyha valaki visszavag neki?
Hat bizony van ez igy! Sertodjon meg, leszarom! Nem en kezdtem, es ezutan megint csak azt kapja, amit nagyon megerdemel: semmilyen figyelmet sem a boffeneseire, mert olvasasra alkalmatlan, egybites bunko.
Ugyhogy koszi a figyelmeztetest, de mar nem szamit: pont annyira erdekel, mint elotte: es a francot sem erdekli...:o))))
Legyen szep napod, az enyem mar az...:o))))
JAJMÁR
Jó. tényleg vannak érdekes figurák, de mégis rengetegen aláírták az íveket, és ezzel "megüzentük a kormánynak", hogy "ők is megértsék", mit akar a magyar! Fontossági sorrendben nem az olimpia következik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.