Jól áll a Fidesz-KDNP a felkészüléssel a jövő évi választásokra, a kampánystáb és a választókerületi elnökök már megvannak, és majdnem mindenhol eldőlt az is, kik indulnak az egyéni körzetekben - mondta Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Jól áll? 2006 óta folyamatosan kampányolnak...
karma1
Istenkem, hat ez a hulye lala mar megint alakitott! Rendreutasitja Vonat, aki a 8 eves maximalis kormanyzast javasolja, ez a hulye lala visszakuldi az allami tipusokat tanulmanyozni, mikozben totalisan megfeledkezik arrol, hogy az egyik legnagyobb demokraciaban, az USA-ban is elektori es nem kozvetlen valasztas van, ezert johetett be trump a kepbe, viszont ott is 8 evben van maximalva egy-egy elnok regnalasa...
Talan lalanak kellene elmennie orvosahoz, gyogyszereszehez, mert veszesen kezd hulyulni, vagy direkt rossz gyogyszereket irnak fel neki.
Istenkem, ha a hulyeseg fajna...:o(((
(Latom, a finkelsteinrol mar lemondtak, habony meg a hatarban sincs. rogant eltuntettek, valahol pihentetik, rezsoszilard idonkent boffent egyet, somjenzsotinak egy boffenete sincs, mint kenetteljes minielnokhelyettesnek (se), meg lova sincs mar, szoval meg a vegen tenyleg ra lesznek szorulva a bekamenetre...
adrenalink
Olàlà! A másik csürhe meg még mindig ott tart, hogy szaporodnak a pártocskák, és a legnagyobb gondjuk, hogy ki, kivel, miért nem tárgyal érdemben. Nem 2/3 fityisz lesz ebből, hanem 4/5, ha csak valami orbitális hülyeséget nem csinálnak...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.