Síelésnél a kor nem számít, és ezt pont egy magyar származású amerikai síelő bizonyítja be nekünk évek óta. Lou (Lajos) Bátori csodaszámba menő síeléseitől százéves kora óta szinte minden évben hüledezik a síelős közösség. Múlt héten a kedvenc síterepén ismét csúszott egyet, immáron 106 évesen! (...) A cikk a Síelők.hu-n folytatódik.

Forrás: sielok.hu
Feltöltő: Síelők.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
@aremy: Nem, neki egy Bözskét küldtek, viagrával!
aremy
vajon neki is küldtek a böske utalványt?
Perwool
@aremy: Nem, neki egy Bözskét küldtek, viagrával!
eugen4402
Van egy kis szépséghibája a sztorinak:
Lajos bácsi szerepét harminc év óta mindig másik síelő alakítja. A sisak eltakarja az arcot, és egy ugyanolyan sisakot vesz le a fejéről a lejtő alján az öregúr, akit mentőautóval, hordágyon vitetnek a tévések a völgybe, hogy "évi rendes lesiklásáról" beszámolhassanak...
aremy
@Perwool: ugye nem a nemzet böskéjét?
Perwool
@aremy: Ez csak természetes, ma itthon minden nemzeti!-:))))Lui a nemzet Elisabetjét kapta.
Eladott Ország
Valahogy mi is így képzelnénk el az öreg korunkat. Ugyan nem vagyunk egy hegyi nagyhatalom,de Bánkúton még a vezetékes víz sincs kiépítve a hóágyúhoz, de fűtött pálya már van ,a magyar Disneylandes Felcsúton. A hiányzó láncszem azonban az a fránya víz. Merthogy a műhóhoz az kell, és nem is kevés. Joggal méltatlankodhatunk: olyan nagy kunszt lenne megoldani? Az olaszok meg a sógorok fel bírják vinni az "éltető" vizet 3000 méterre is, anélkül, hogy bántanák a természetet, akkor a Bükkben ez miért kivitelezhetetlen? Nyilván belekerülne néhány tízmillióba feljuttatni a legkézenfekvőbb Hámori-tóból a megfelelő "nedűt" a pályáknál már régen elkészített mesterséges tárolóig, de egészen biztosan megtérülne akár egy-néhány szezon alatt. De hát nekünk olimpia kell, amikor ki van a seggünk a nadrágból és a saját életkörülményünk, életminőségünk javításával sem vagyunk hajlandók foglalkozni. De a tahó román fideszes Miskolci polgármestertől sem várhatunk semmit, csak a süket szóvirágokat, a ménykű nagy fejlődésről, és hogy Miskolc az ország motorja, meg a nagy büdös lóf*sz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.