Doktornőnek adta ki magát egy férfi a Nógrád megyei Szirákon, és egy ideig ez senkinek sem tűnt fel. Még egy falubeli férfit is magába bolondított.

Doktornőnek adta ki magát egy gyöngyöspatai férfi a Nógrád megyei Szirákon, az átverésre azonban egy ideig nem jöttek rá a településen élők.

A férfi – aki farmer miniszoknyát és hosszú szárú csizmát viselt leginkább – ugyanis legtöbbször esténként mozgott, és csak elsötétített helyeken volt hajlandó "gyógyítani" – bár ez legtöbbször abból állt, hogy kézrátétellel kezelte a daganatot, a telefonjával végzett EKG-vizsgálatot, miközben érthetetlen varázsszavakat mormolt.

A szirákiaknak egy idő után már feltűnt, hogy valami nincs rendben, például, hogy a smink alól kiüt a borosta, a mellei sem igaziak, és a hangja is férfias.

A településen sikerült azonban még így is magába bolondítania egy férfit, aki a családját is otthagyta érte. A helybeli férfi szerint az áldoktornak nem volt pénisze, nem tűnt föl neki semmi. Miután az eset kiderült, a férfi lefogyott kétségbeesésében és vagdosta magát.

A rendőrség kuruzslással vádolja a férfit, aki a "kezelésekért" sosem kért pénzt.

(HVG, Blikk)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
ennyit a sötétségről ami kurva nagy a kicsiny országunkban!!!
Veleda
dr. Orsós Gazsi kihasználva a sziráki sötétséget, sötétben praktizált kézrátéttel. Már ezen sem csodálkozom. Viszont kiverném a fejéből azt a kevés orvosi tudományt is, ami van neki.
Bár, hozzáteszem, hazánkban rohamosan nő a kuruzslók száma, --szakorvosok híján.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.