A közvélemény-kutatás egy komoly és szép szakma, de Magyarországon a nagypolitika sajnos teljesen meghekkelte a műfajt. A nagypártok házi kutatóintézeteket hoztak létre, amelyek a megrendelő aktuális érdeke szerint manipulálják az adatokat, a manipulált adatokkal pedig teleszórják a médiát.  Az…

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ennyit érnek a közvéleménykutatók adatai!
Amelyik komolyabb cég ebbe a dagonyába nem akart belesimulni, az inkább kivonult az országból, meghagyva a terepet a manipulációra a többinek! (A Gallupra gondolok!)
Béla333
Mondjuk a manipulációban a DK-hoz köthető Nyugatifény blog sem marad le, a szóvivő Gréczy és a médiás Vágó István szerkesztésében!
eugen4402
Mégis, kik kerüljenek a lista élére? - Akik legtöbbet fizetnek... Kinél is vannak az Állampénztár trezorjának kulcsai???...és nem kell csalni, elég "okosan" feltenni a kérdéseket. :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.