Lesz űrközpont. A kétfarkúak nem hagyják annyiban a kopírozást: épülő űrközpontot építenek Felcsútra. Magyar közélet, 2017.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Teljesen rendben van, ha Orbánt Felcsúton, Sesztákot Szabolcsban lövik majd ki az űrbe. Bár én azonban előtte tájékozódnék, hogy mennyi bírságot szabnak majd ki ezért a hatalmas űrszemétért.
szaboria1
Kisvárdára akkor a Szeszták megint fog kaszálni.
justhpeter
Teljesen rendben van, ha Orbánt Felcsúton, Sesztákot Szabolcsban lövik majd ki az űrbe. Bár én azonban előtte tájékozódnék, hogy mennyi bírságot szabnak majd ki ezért a hatalmas űrszemétért.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/28/es-megcsinaljak-rohadjak-meg-tenyleg-megcsinaljak/
Dögöljek meg, ha ezek nem mattrészegen ülnek a marhapörkölt fölött és brainstormingolnak,
hogy ki tud nagyobb faszságot kitalálni, amiből másnapra kormányhatározat lesz. Szerintem
harsányan csapkodják a térdüket a röhögéstől, hogy figyeld meg, baszki, az űrállomás­központkikötő sem fogja kicsapni a biztosítékot. És megcsinálják, rohadjak meg, tényleg megcsinálják. És ha holnap benyögik a röjtökmuzsaji Disneyland­et, akkor sem lesz semmi. Ha 83 milliárdba kerülne, még harsányabban röhögnének a lelki nyomorultak. Tényleg egy szájbakúrt űrközpont hiányzott már csak a magyar vidéknek? Minden más rendben
van? Magyarázza el nekem valaki, aki ért hozzá és tudja, mi az a nemzeti ügy, hogy egy
hátrányos helyzetű régióban, ahol nincs munka, nincs jelen és nincs jövő, ahol nincs
infrastruktúra és ahol a remény nagy ívben elkerüli a mindennapokat, amellett, hogy 3
milliárdot ennyi erővel felgyújthatnának nyugodtan a települési kocsma előtt, ki és miből fogja
fenntartani/karbantartani/működtetni egy ámokfutó idióta beteges álmának eme fizikai
manifesztációját? Az ország némely pontján 2017 februárjában még ma sem ismert a vezetékes víz fogalma, a nem létező/rohadó infrastruktúra komplett régiókat zár el a civilizációtól, a munka világába vezető hidat a díszcigány ellopta. Kinek a lelkén fognak száradni ilyen körülmények között ezek az eszement rémálmok egy olyan helyen, ahol ipar nincs, de erőltetik az elmebeteg turisztikai beruázásokat?
solidedge
Az űrközpontban azt fogják vizsgálni, hogy miért van ekkora űr a Fidesz és a nép között.
CsipkeRózsa
Az üveghíd nem visz fel az űrbe, erre is szükség van.
karma1
aaaaa', csak varni kell meg egy napot, es jon a cafolat, hogy megse, mint ahogy a nyiregyhazi legolandbol se lett semmi se... Meg Nyiregyhaza polgija is az ujsagban olvasta eloszor a cikket. Itt is igy lesz, oszt jonapot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.