Gondatlanságból elkövetett emberölés miatt jogerősen felfüggesztett börtönbüntetést kapott az a győri férfi, akinek az élettársa orális szex közben fulladt meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat csessze meg biro ur, ugyved ur, szerencsetlen no NEM ADOTT SZOBELI figyelmeztetest,... Szopni meg nem szoptal , seggnyalas kozben viszont jar a szad, tudsz beszelni...

Es ezt a hos vedougyved mind a ferfi elmondasabol szemelgette ki, mint relevans tanuvallomast

Gratulalok a biroknak, es RETTENETESEN ORULOK, hogy egy ilyen vadallat csak felfuggesztettet kap, es jaj, nehogy mar priusza is legyen, mert megolt egy embert...
elnyomott
Ugyan kérem, a nemi erőszak nálunk nem probléma, sőt nem is bűncselekmény, mert ezer és egy más fogalommal lehet helyettesíteni.
Nálunk igen nagyon erősen őrizzük a keresztény értékeinket és a genetikailag homogén kultúránkat. Aki ettől elhatárolódik, azt nem is számítják magyarnak.
Úgyhogy én is csak állampolgársággal rendelkező sokmilliomod senkiként élek ebben az országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.