"Most töltöm be a hetvenötöt, mit képzel, ki vagyok én, terrorista? Vagy micsoda? Hát ez gyalázat! " - nem volt elégedett a rendőri intézkedéssel a tüntető nők egyike. A demonstrálók plakátokat ragasztottak Orbánék kapujára.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pedig főbe is lövethette volna őket! =))
Eladott Ország
"Nálunk jelenleg az van, hogy az Orbán­ kormány a tulajdon országa ellen hirdetett háborút. Mégpedig egészen elképesztő, a legsötétebb diktatúrákat idéző módon igyekszik – nem meggyőzni – megfélemlíteni, megtörni mindenkit. Lassan felségárulásnak minősül Orbán Viktort kritizálni, egzisztenciális öngyilkossággal ér fel, ha valaki más véleményt mer megfogalmazni, de még az is retteghet, aki nem áll ki elég látványosan a felcsúti hobbifocista mellett. Márpedig egyre kevesebben állnak ki mellette, egyre kevesebben hajlandóak félni (igaz, veszítenivalója is egyre kevesebb embernek van), miközben a tét egyre nagyobb. Meg kell nyerni a 2018-­as választást. Minden áron. Semmi más módja nincs annak, hogy elkerüljék a nyomozásokat, bíróságot, az arra érdemesek a börtönt. Az életükért futnak és egyre jobban rettegnek. Konkrétan azoktól az emberektől rettegnek, akikért dolgozniuk kellett volna, akiket elvben szolgálni szegődtek. A sarokba szorított patkány dühével ugranak rá mindenre és mindenkire. Az igazán nagy baj akkor lesz, amikor a bérből és fizetésből hűségesek menekülni kezdenek. Már most is pocsékul érzik magukat, ezért hörögnek. A kormány fél a saját népétől, ezért újra be akarja bizonyítani, hogy erőből mindent megtehet. A hatalom erejének felmutatása, a társadalom alárendeltségének, erőtlenségének, tehetetlenségének bebizonyítása. Igen, ennyire pitiánerek."
bakegya
@RonaGyuri: várjuk ki,meg is teszi-véletlenül-csakkk senki meg ne tudja!
bakegya
Mr.orsos panorámáját szolgáljuk -és védjük NEMZETBIZTONSDÁGILAG A TERRORVESZEDELMES MAGYAR NYUGGEREKTŐL!!!-mert ugyi orbán miniszterelnök farán hátán éjjel nappal hordja viszi Magyarország minden lehetőségét is egy jobb élet reményére!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.