Nem csupán azért kellene népszavazást tartani a kérdésben, mert ez egy rossz üzlet, hanem azért is, mert 30-40 évre, kormányzati ciklusokon átívelően megköti az ország vezetésének kezét, nem csupán a külpolitika, hanem az energiapolitika terén is. Így nem dönthetne erről egy kormány, főleg titkos szerződésekkel és eltitkolt, hiányos és megalapozatlan hatástanulmányokkal egy olyan technológiai korszakban, amikor az energiaszektor órási átalakuláson fog átmenni, úgy a megújuló energiaforrások, mint az atomenergia terén. Mire ezt a hitelt visszafizetjük, és a tervezett bővítés hatásai beérnek, Orbán Viktor már jó eséllyel nem lesz Magyarország vezetője. Hogyan dönthetne akkor ő egy személyben erről a bővítésről?

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
A 2014 évi választások előtt mindenki tudta, hogy paksot csak akkor nem építik meg ha elveszítik a választást.
Egyértelmű, hogy a magyarok megszavazták a 2/3-ot és ezzel együtt paksot, mégha az ellenzék most elkezdte hitegetni a választókat az ellenkezőjéről.
Az olimpiáról szóló névszavazás más volt ott, ott a NOB úgyis elkaszált volna bennünket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.