Az Országgyűlés és a Jobbik alelnökének kitartó érdeklődésére végül elárulta a kormány, hogy az ÁKK Zrt. 2013-2016 között összesen 17 ezer 9 darab letelepedési kötvényt adott el külföldieknek, azaz többet, mint amennyi Mátészalka, Dabas vagy Mezőtúr lakosságszáma.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
" A Nemzetgazdasági Minisztérium adóügyekért felelős államtitkára, Tállai András válaszolt. A letelepedési magyar államkötvény (LMÁK) forgalomba hozatalára szerződött vállalkozások egyedi jegyzési adatairól az államtitkár nem tudott információt szolgáltatni, azt viszont elárulta, hogy négy év alatt összesen 17 ezer 9 darab kötvény kelt el. "
És ezeket egyenként meg is vizsgálták, nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot ?
Gyanítom, hogy egyetlen egyet sem, viszont a Rogán - Habony duó igencsak nagyot kaszálhatott. Kíváncsi lennék ez benne lesz e a vagyonbevallásukba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Csak gratulalni tudok rogannak, ha ezt vegig tudta csinalni, akkor nagyon tudhat valamit.
Peldaul segget nyalni, kivalasztva mindig a legmegfelelobb segget - de latszik, hogy megeri/ Az elso evben 437 dr. kotvenyt adtak el, az eppen 2018 marciusaban fog lejarni. Az allamcsodhoz nem is kell mar mast csinalni, csak figyelni, hogy ezt a 437 x 300 000 euro +kamat + hozamot hogyan es mibol fogja az eppen regnalo kormany kifizetni...
Van egy olyan erzesem, hogy ezt a feladatot egyetlen jelenlegi ellenzeki sem akarja felvallalni, azert nem pedaloznak azert, hogy megnyerjek a '18-as valasztasokat...
Es akkor mar csak 16 572 x 300 000 euro + kamat+ hozam kifizetesevel leszunk hatralekban... Ki lehet szamolni ezt az osszeget...
dr. prédikátor
Te geci arrogáns tonyó !!! A befolyt pénzt pedig elloptátok, mocskos szemetek!!!
lampa laz
Ha valamiben sikeres volt ez a szemét társaság, akkor az az ország eladósítása, lerablása. Ehhez az öszeghez amit ki kell majd fizetni az "új magyaroknak" hozzá jön Paks2, az államikag kiemelt beruházások, meg a rosseb tudja még mi minden fog kiderülni a mocskos tetteikről.

@karma1: ahogy írtad, valószínü, h ezért is nem pedáloznak nyerésre az ellenzéki pártok, ha meg valamelyiknek sikerül, hát velünk együtt felköthetik a gatyát rendesen. Bár, ha ezek a tetvek maradnak nekünk akkor sem lesz jobb, mert még a bőrt is lenyúzzák rólunk, h ezeket a pénzeket ki tudják fizetni, meg a saját életszínvonalukat fenn tudják tartani.
Minden képpen mi fogjuk megszívni.
karma1
@lampa laz: Kevesbbe hiszem. Hogyha az ellenzek gyozne, szerintem sokkal jobb lenne azert a nepnek a helyzete, van egy olyan erzesem. Mar csak azert sem kezdhetnenek elbol a legszemetebb intezkedesekkel, mert humanitarius kerdesek , nyugdij, egeszsegugy szerepelnek most a valasztasi kampanyukban. Jo, trump azonnal megvaltozott, ahogy szinre lepett, mint elnok, de pont az ellenkezo modon (ahogy orban is szembefordult az igereteivel 2010-ben) Nem tom, azert egy "emberarcu" (ismeros a jelzo?...:o))))) ellenzeki, balos vezetes megiscsak jobb lenne. Mar csak a nemzetkozi megitelesben is. Ugyanis orbanekat mint vezetoket a nyugat mar teljesen leirta, egy uj kormany talan nagyobb figyelmet es bizalmat kaphatna kulfoldrol. OK, ez csak az en velemenyem, de kulfoldon ez igy muxik: ha valahol megjelenik egy uj kormany, akkor a korulotte levok kivarnak, nem izelgetik, nem hajtjak, pont ezert, hogy merre fog elindulni az uj politika. Ennyi lelegzetvetelnyi ido talan jo lenne mar ennek az agyongyotort kis nemzetnek...Lehet, hogy a bizonytalankodok haza is koltoznenek kulfoldrol, es onnan egesz jo tapasztalatokat hozhatnanak, na meg toket a vallalkozasokhoz.
papa.49
Combosodhatsz tetű arogán tonyo, te mindenképpen LÓGNI FOGSZ!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.