Majtényi versus Áder. Harciasság versus megfontoltság. Két kedves ember a Parlament pulpitusán. Legyen mindkettőből elnök?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Áder egy kibaszott nagy troll, egy közönséges bólogató szarházi, egy aláíróbajnok, aki ráadásul még meg is akarja úszni ezt az egészet. Rengeteg példát mondhatnék, de maradjunk annyiban, hogy a cinizmus csúcsa az, hogy a nagyfene környezetvédő szerepében tetszelgő, búbánatos fejű ősfideszes, aki végigturnézta a világot és számtalan konferencián a klímaváltozás miatt kesergett, egyetlen felháborodott nyilatkozatot nem adott ki soha, amikor elvtársai a mutyikban és bűnözésben gátlástalanul álltak neki letarolni a természetet, kivágni a fákat, betonba önteni az országot. Majtényi László nyilván kemény dió lenne a kormánypárt számára, miután joghoz értő ember és valószínűtlen, hogy hajlandó lenne a kormány füttyszavára táncra perdülni. Mindez azonban nem indokolja azt a mélységesen aljas mocskolódást, amit váltott műszakban zúdít rá a propagandagépezet. Ráadásul értelmetlen is, miután nem a választópolgárok, hanem a parlamenti képviselők döntenek ebben a kérdésben. Ezért és minden másért is gyomorforgató és mélységesen méltatlan mindaz, ami az elmúlt hetekben történik. Méltatlan Majtényi Lászlóval szemben, de főleg méltatlan a választópolgárokkal szemben. A kormánnyal szemben nem méltatlan. Ők egészen pontosan olyanok, amilyennek mutatják magukat."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.