Kőkemény állásfoglalás a kormánypárti főszerkesztőtől, aki bolhákhoz hasonlította azokat, akik Orbán ellen demonstráltak. Kedvenc hétfő esti szórakozásom, hogy leülök a tévé elé és megnézem az Echo TV legjobb műsorát, a Sajtóklubot. Itt már több szellemi csúcstermék is megszületett, különösen Bencsik András szokott tündökölni az adásban. A Sajtóklubban tudatta a nagyérdeművel, hogy aki aláírja az olimpiás népszavazásról szóló íveket az hazaáruló, vagy, hogy Paks II. formájában tulajdonképpen ingyen kapunk egy erőművet az oroszoktól. Ezúttal a március 15-ei események kapcsán sikerült maradandót alkotni. Orbán Viktor Múzeum kerti beszédéhez Juhász Péter szervezett ellentüntetést, amiről Bencsik kifejtette, hogy ezek az emberek valójában provokátorok voltak, mivel tudták, hogy a véleménynyilvánításukkal akár annyira felbosszanthatnak valakiket, hogy tettlegességig fajul a dolog. Szerinte a rendőrség túlságosan felpuhult, mert régen még kiemelték az ilyeneket a tömegből és...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Bencsik fiam Te napról napra hülyébb vagy! Hozd ki az ellenőrződ, írok anyádnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Bencsik fiam Te napról napra hülyébb vagy! Hozd ki az ellenőrződ, írok anyádnak!
Cefi
@szép új világ: Nem tudsz írni neki. Ez egy momoszexuális hím birkapár napon kikelt ürüléke.
RonaGyuri
Igen Bencsik elvtárs annak idején a kollégái kiemelték a nem megfelelő elvtársakat! =))
Cefi
@RonaGyuri: 88-89 ben vidáman tudósítottak rólunk, ugyanezekkel a szavakkal. Rólunk, akik hetekig véreset pisáltunk, mert ök irányították a gumibotokat, amik minket vertek. Szar gyáva hazátlan, gerinctelen, elvtelen tetvek. A becsület szónak nem hogy az értelmét nem tudják megfejteni, de félnek tőle, mint az ördögtől.
Profonn
Ő élvezetből teszi, mert egyébként ennyiért, nem nyalna se..et !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.