Összesen 1,2 milliárd forintos beruházással 12 kilométer hosszan épül szilárd burkolatú út a szekszárdi borvidéken, ebből több mint kilenc kilométer már elkészült - közölte Szekszárd polgármestere az MTI-vel. Ács Rezső (Fidesz-KDNP) elmondta: a fejlesztést a hárommilliárd forint értékű Mérey Mihály infrastruktúra-fejlesztő program keretében végzik el, a Duna Aszfalt Kft. kivitelezésében, szekszárdi alvállalkozókkal.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Fogadni merek, hogy ez a 12 kilometer kozut fideszes bortermelok ingatlanait kotik be a fobb kozlekedesi utba...
Lasd l.simon es az o panzioja,... Erdekes, nalunk szuperjo a gazdasag, mindenfele farmok, jolkereso , dolgos gazdakkal, de nekik csak egy jominosegu felmurvazott ut vezet a birtokukig. (Igaz, ezeket evente minimum 3-szor katyuzzak, ujara murvazzak,...Pedig azokon potkocsis tankerek jarnak, azok gyujtik be a tejet minden masodik nap a farmokrol.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.