Az én harcom Budapesten van, a jóhiszemű kapcsolatokat nem a CEU, hanem a kormány rúgta fel – mondta ellentmondást nem tűrően a Közép-Európai Egyetem elnök-rektora, Michael Ignatieff a hvg.hu kérdésére, amelynek elsőként adott interjút a magyar sajtóból az intézmény ellehetetlenítésével fenyegető kormányzati törvénytervezet benyújtása után.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
racionális érv és Orbán??? Ne már! =))
Eladott Ország
hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/teller-gyula-orban-viktor-miniszterelnok-ideologusa/
Tellér Gyula, Orbán Viktor miniszterelnök ideológusa, súgott.
A liberális elit és a „külföldi ügynökök” összeesküvés elméletét a Magyarország irányítása feletti átvételre együtt vezették be a „liberalizmus halálával” és azzal a vággyal, hogy megszerezzék a Tellér által a „rendszerváltás veszteseinek” nevezett emberek szavazatát.
Eladott Ország
És mindig lesznek Balog Zoltánok, Palkovicsok és hozzájuk hasonló mosónők, akik adják az
arcukat ehhez a mocsokhoz. Az már fel sem fog tűnni, amikor a fővezér felmondja az
együttműködést az Unióval, lakattal bezárja a kerítésen maradt egyetlen kaput és lenyeli a
kulcsot. Mert ez lesz, hiába akarja bárki is bemagyarázni magának, hogy nem így lesz és soha többé nem leszünk az orosz medve seggén a pattanás. De, basszátok meg, leszünk! Nemsokára. Már aki megvárja. Hamarosan előbújnak a kövek alól a Rogánok és Farkas Flóriánok. Sokasodnak és szaporodnak.
Eladott Ország
"Megszólalt az USA. Az Egyesült Államok is megszólalt a magyar törvénytervezet ügyében. David Kostelancik, a magyarországi nagykövetségét vezető ügyvivő azt írta, Washington nagy aggodalommal tekint a javaslatra, amely súlyosan akadályozná a világszerte kiváló hírnévnek örvendő CEU működését Budapesten. Az Egyesült Államok ellenez bármilyen törekvést, amely veszélyezteti az Egyetem működését vagy függetlenségét - áll a közleményben."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.