A Monori Járási Ügyészég közokirattal visszaélés vétségének gyanúja miatt nyomozást rendelt el, amelyet a Dunakeszi Rendőrkapitányság folytat le; az ügy azzal pattant ki, hogy a Pest megyei település fideszes polgármestere, Dióssi Csaba megakadályozta, hogy nyilvánosság megismerje, mire költi az adóforintokat. Emlékezetes, Dunakeszi polgármestere nincs kötelezve arra, hogy az átruházott hatáskörben eldöntött támogatásairól beszámoljon, így a közpénzeket arra fordítja, amire szeretné - akár még a Lokál elnevezésű kormánypropaganda terjesztését is pénzelheti közpénzekből, hiszen erre is van példa Fidesz-vezetésű városokban. Varga Zoltán Péter, a Jobbik önkormányzati képviselője azonban – egyedüliként - igyekezett megismerni a részleteket, viszont hiába hivatkozott az önkormányzatokra vonatkozó törvényre (Mötv.), a jogszabályalkotó által megfogalmazott jogaiban, kötelességeiben a fideszes városvezetés folyamatosan gátolta. De vajon mit titkolnak ennyire? Jellemző, a bulinak...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Csak a szokásos patkánytrükkök egyike! Ha nem lenne szaros az önkormányzat/polgármájsztró, régen kiafták volna az iratokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.