A Közép-európai Egyetem (CEU) mellett demonstrált a Demokratikus Koalíció (DK) ifjúsági szervezete, az Ifjú Demokraták Egyesülete (IDE) szombaton az intézmény budapesti épülete előtt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Holnapután hozzák meg azt a törvényt, melynek értelmében a tegnapelőtt kiadott diplomák érvénytelenné válnak. Ez már rég nem a CEU problémája. Miért érzem úgy, hogy MINDEN jogásznak üvölteni kellene?!
bencemacska
Valaki legalább megmozdult, még ha nagyon kevesen is voltak!!!
Béla333
Szokás szerint a DK el akarja lopni a show-t!
Holnapra már meg van hirdetve egy tüntetés, remélem azon s részt vesz a DK!
Béla333
"Tüntetés a szabad oktatásért címmel szervez vasárnap 17.00-tól 19:00-ig tüntetést az Oktatási Szabadságot Facebook-csoport. A menet a tervek: ötkor találkozó a Corvinus előtt a Fővám téren, ahonnan átvonulnak a CEU érintésével a Parlamenthez."
"Az esemény oldalán arra kérnek mindenkit, diákot, egyetemi dolgozót, akadémikust, kutatót, tanárt, hogy csatlakozzanak, lépjenek fel a támadás alatt álló egyetemek mellett.
Menjünk utcára együtt vasárnap, hogy megmutassuk a kormánynak, hogy mi valódi, demokratikus vitát és párbeszédet akarunk a független oktatási intézményekről! Menjünk utcára együtt a gondolkodás szabadságáért! Tüntessünk a diszkrimináció minden formája ellen az oktatásban és az oktatáson kívül!
- írják."
index.hu/belfold/2017/04/01/tuntetnek_vasarnap_a_ceu_mellett/
Manhattan
Holnapután hozzák meg azt a törvényt, melynek értelmében a tegnapelőtt kiadott diplomák érvénytelenné válnak. Ez már rég nem a CEU problémája. Miért érzem úgy, hogy MINDEN jogásznak üvölteni kellene?!
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Holnapra már meg van hirdetve egy tüntetés, remélem azon s részt vesz a DK!"

Gondolod, szívesen látják ott a pártokat?
bencemacska
@Manhattan: ma, 20:52
Nemcsak a jogászoknak, hanem mindenkinek üvölteni kellene!
Ez a ... képes egy ország becsületét, jóhírét, mindenét kockára tenni azért, hogy elmehessen Amerikába a trampli seggét kinyalni!!!
Még azt sem fogja fel ésszel, hogy hiába iktatja ő törvénybe, hogy az "amerikai kormánnyal" akar megegyezni egy magánegyetemről, mikor ott az az illetékes szövetségi állam kormányzójára tartozik!
Ez még azt is elhiszi magáról, hogy megváltoztathatja az amerikai alkotmányt is???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.