Ennél nagyobb butaságot talán még Németh Szilárd se tudna mondani. kancelláriaminiszter a csütörtöki ún. kormányinfón a CEU-val szemben kiemelte, hogy a Magyarországon működő McDaniel College mindenben megfelel a törvényi követelményeknek, noha az egy szimbolikus liberális egyetem. A McDaniel College-nak valóban az a neve, hogy College of the Liberal Arts and Sciences, de a liberal arts nem liberális, hanem szabad művészeteket jelent. A középkorban szabad művészeteknek nevezték a grammatikát, a retorikát, a dialektikát, a matematikát (a számtant és a mértant), a zenét és a csillagászatot, azaz mindent, amit tanulni és oktatni érdemes, kivéve a teológiát, a jogot és az orvoslást. Folytatás a cikkben...

Forrás: b1.blog.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Na lássátok kicsi bégető röfik, így vesz titeket lézerjankó(is) hosszúcicire...Nóta: szíjjátok, szíjjátok reggelig...
nyanya001
100 erdélyi professzor és értelmiségi állt ki a CEU mellett!
"Az előző évszázadokban számos fiatal diák megfordult nyugati egyetemeken, és tért haza Erdélybe tudásban, lélekben gazdagodva. Ők jelentős mértékben hozzájárultak a magyar tudományosság fellendüléséhez; de erdélyiségünk, illetve magyarságunk megőrzéséhez, megmaradásához is. Az 1990-es rendszerváltást követő időkben a Közép-Európai Egyetemről hazatérő fiataljaink hasonló értéket képviselnek az erdélyi magyar társadalomban. Nekünk létfontosságú érdekünk, hogy benne maradjunk a nemzetközi tudományos vérkeringésben, amelynek fontos központja a budapesti székhelyű Közép-Európai Egyetem"

Remélem jövőre ennek megfelelően fogtok nemmel szavazni ezekre.
Vagy egyáltalán nem szavaztok.
quadrocopter
Lézer? Primitív, kuglófhordozóból kitenyésztett szarházi luxusgeci! Értelem- hiányos, ezét nem büntethető!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.