Hajnal Miklós, a Momentum Mozgalom szóvivője a HírTV-ben szerepelt (3 perc 33-tól), ahol rengeteg sületlenséget, dilettáns ostobaságot beszélt például Paks 2-ről is, de az interjú a CEU-ról szóló híradás után kezdődött, ezért a riporter megkérdezte Hajnalt, hogy ebben az ügyben miért olyan csendes a Momentum. A kérdés azért is jogos, mert mint a beszélgetésből kiderül, Hajnal Miklósnak is volt köze a CEU-hoz, elmondása szerint a Momentum vezetői és tagjai között számos egykori hallgató is található. Ehhez képest Hajnal megerősítette, hogy valóban nem álltak azonnal a CEU mellé, és nem foglaltak állást az egyetem védelmében. Hajnal – szó szerint – a következőket mondta: „Mindenképpen szerettük volna megvárni először is a sajtótájékoztatón a rektor úr reakcióját, és aztán szerettük volna megvárni, hogy mi lesz a tárgyalások kimenetele, tehát mi bízunk abban, hogy az ilyen ügyeket lehet tisztességes módon, tárgyalással, leül a miniszter úr vagy az államtitkár úr a rektorral, és...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Mindig erősebb a gyanúm, hogy ezt a pártot is Orbán alapította, vagy alapítatta. / Mint a Jobbikot Vonának, és az LMP-t Siffernek/ és Habony pénzeli ! Miért állna a CEU mellé, gazdája ellen ?
Manhattan
Mindig erősebb a gyanúm, hogy ezt a pártot is Orbán alapította, vagy alapítatta. / Mint a Jobbikot Vonának, és az LMP-t Siffernek/ és Habony pénzeli ! Miért állna a CEU mellé, gazdája ellen ?
advocat
Én is többször leírtam. A Momentum arra kellett, hogy a Fidesz ki tudjon lépni az olimpiából. Már másnap bejelentették, hogy kiklépnek. Azért mert 260 ezernyi ember aláírta, hogy népszavazzunk. A kérdést tulajdonképpen fel sem tették. Csak így egyszerűbb. Másra kenjük a felelősséget. Mi meg bevesszük. Már akik.
advocat
Ja! A Hajnal meg tanulja meg, hogy nem urazunk. Csak ha megszólítunk valakit. Hallott már olyant, megszólításban, hogy király úr? No ugye. Tanuljunk egy kis illemet. Is. Ha már oly baromi műveltek.
Aki Én
@Manhattan: ...annál is inkább, mert az olimpia lefújásra is kellett valaki, akit lehet hibáztatni ,,milliók álmának" megfúrásáért.. Viszont a rendezésbe (amit szerintem senki nem is akart igazán) belerokkantak volna. Bármi lehetséges.
Viszont nagypofájú, előélet nélküli szakállas jogásszal már volt dolgunk, aztán mi lett belőle...
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/03/10/itt-az-uj-fidesz-itt-az-uj-orban/
Itt az új Fidesz, itt az új Orbán.
Fekete-Győrnek nem Orbánnal van baja. Tetszik neki, amit Orbán tesz, de úgy gondolja, hogy ő ugyanezt jobban csinálná. Nem Orbán rezsimjét akarja leváltani, hanem Orbánt. Orbán elfáradt és megöregedett, elment mellette a világ, már nem alkalmas arra, hogy tovább működtesse a Nemzeti Együttműködés Rendszerét. Most már le lehet váltani Orbánt, nem marad vezér nélkül a magyar. Van helyette más: itt toporog a kapu előtt az új Fidesz, és itt az új Orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.