Simicska Lajos tartalmi viták miatt lemondta a Reuters hírügynökségnek hétfőn adott interjúját. A 24.hu-nak elmondta, miért rágott be a hírügynökségre, és felidézte, hogy Orbán Viktor miről beszélt neki a 2014-es választási győzelem után.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Horizont: Én is :D Ki fog borulni a bili :D
és az összes szar Orbán nyakába fog landolni :D
Alig várom.
Legszebb öröm a káröröm.
Egymást fogják kinyíni D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@karma1: ma, 00:12
A Népszabadság megvásárlásához volt jogcím? Csinált! És fordított: előbb megszüntetni, utána megvásárolni, hogy újra nem indíthassák! (Sóval behintés!)
Szerintem a Paks II. költségvetésébe fért volna bele!
Putyin nem hülye: OV nem fizet, (mert nem tud!), Putyinnak Magyarország közepén van egy ketyegő atombombája! Látta valaki a szerződést???
Amit most Simicska elmondott az még kevés a G-naphoz. Mondja ő még tovább is! Az a reménykeltő, hogy ha betegsége akadályozza, követi a fia! Ahogy én látom nem esett messze a fájától! Nagypapa hatása?!
Ne kételkedj a keddben, mert az OV jellem azt követeli, ha valaki ellentmond, akkor "annál inkább"! A kisvasútnál ezt ki is mondta, máskor csak csinálja!!!
Szerintem, ha ma Trump felhívná, hogy engedj már, mert nekem az Alkotmány nem enged ebbe beleszólást, nem szövetségi hatáskör, neki is nemet mondana, ha nem hívná meg egy azonnali látogatásra, legalább a magán rezidenciájára!
Őt már nem lehet jobb belátásra bírni! Eddig csak országon belüli ügyekben volt ennyire aljas, most már nemzetközi térre is kivitte!
Lehet, hogy kuszaszem készítette elő a talajt az USA megvádolásával?
karma1
@bencemacska: Ha az irasodat tekintem, csak azt latom, hogy egy langlelku, hazajaert aggodo fiatal vagy,...:o))) Hat maradj is ilyen, amilyennek en latlak,...:o)))))(Mar tisztaztuk a korodat,... Szoval nekem nagyon fiatal vagy...:o)))))))))
bencemacska
@karma1: ma, 09:45
Köszönöm , de az ízületeim - főleg a mai időjárásban - nem ezt mondják!!!
nezelodo
Na jól kitervelte a nemzetmentő! A lihegő választói meg majd fizetik a személyes bosszújának a számláját a villanyszámlában azokkal együtt akik egész máshol szeretnék látni a dakotát az államtitkáraival és futballnagykövetével stb együtt.
karma1
@bencemacska: Lehet, hogy mar lassabban lepunk, de ugy gondolom, sosem volt ennyire pengeeles es jol osszefogott az agyam...:o))) Latom, a Tied is valahogy igy muxik,... Hat mukodjon is meg nagyon sokaig,...:o))) (Nekunk van egy most 94 eves rokon holgy Shetland Islanden, aki a haboru alatt "ko'd-toro"-kent mukodott, sikeresen. 85 eves koraban a dedunokajaval elmagyaraztatta maganak, hogy hogy mukodik egy komputer, 92 eves koraig o szedte ossze kocsival a kornyek "oreglanyait" vasarolni (az oreglanyok 65-77 evesig terjedtek!). a mai napig feszbukozik, e-mailezik, friss az elmeje, a mozgasa, minden, pedig tok egyedul el, a legkozelebbi csaladtagja is egy oranyira lakik tole...)
F_Viktor
Ez igy fabatkat nem er simicska vagdalozasai, a fityesz kommunikacio mindent tagadni fog, ami boven eleg a nyajnak, hogy ne verje ki naluk a biztositekot.
S ahogyan @Horizont: is irja, kulfoldon sem lesz nagy viszhangja.
Amig simicska nem all elo dokumentumokkal, hang-, vagy video felvetelekkel, addig nagy durranas nem lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.