Az uralkodó párt minden fronton támadja Soros Györgyöt: Azt a Sorost, akinek nagy szerepe van abban, hogy a 80′ -as évek végén, a 90′-es évek elején az akkori lázadó fiatalok, akik pártot alapítottak, fel tudták a hálózatukat építeni, futotta a pénz arra, hogy elinduljanak a 1990-es választásokon. A Fidesz vezetői Soros ösztöndíjakkal utazhattak külföldre, készülhettek fel arra, hogy egyszer, ha eljön az idő, képesek legyenek a pillanatot uralni. Akkor még messze voltunk az MDF-Fidesz székházügytől, amely -talán még van ki emlékszik rá–elvette a fiúk “szüzességét”. A “sikeres” üzlet után döbbenhettek igazán rá, hogy a zűrzavaros magyar viszonyok között, gyakorlatilag azt csinálnak, amit csak akarnak.

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
A sörösgyurijelenség olyan mint a tűzoltásnál a víz, ha nagy nyomást vagy több mennyiséget használnak ha kell még nagyobb kárt okoznak.
RonaGyuri
a szokásos tudatlan és tájékozatlan megmondás. "MDF-Fidesz székházügy elvette a fiúk szüzességét " ??? Nem, ez tévedés. Akkor csak annyi történt, hogy a derék liberális és baloldali okostojásoknak is kezdett gyanússá válni, hogy kik is ők valójában! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.