Ismeretterjesztő videó.*************************************************************************************************************************************************************************************************************

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Akkor a sámándob miatt lesz Bp-Asztana /Kazahsztán fővárosa/ közvetlen repülőjárat?
propeller.hu/itthon/3275590-nem-akarhova-indit-jaratokat-wizz-air
Eladott Ország
"Ígérem, hogy mostantól a választásig minden egyes napon megmentelek benneteket valamitől! Minden nap megvédelek titeket! Csak tőlem és bandámtól nem fog senki megvédeni benneteket, de szerencsére ezt ti nem értitek. Nem is baj, nem is kell. Ámuldozzatok az üveghídon, nézzetek le a felcsúti birodalomra, tapsikoljatok az ingyen krumplifőzeléknek, fogadjátok el, hogy jobb faekével szántani, mint informatikát tanulni, jobb hinni és imádkozni, mint tanulni, tudni és felismerni a valóságot. Forradalmárok, rezsiharcosok, illiberális demokraták! Már csak egy közös erőfeszítésre van szükség és soha, soha többé nem kell aggódni, örökre bebetonozom a hatalmamat. Addig zabáljátok két pofára a moslékot, hízzatok gömbölyűre, csiszoljátok az agytekervényeiteket simára. Győzni fogunk, mert győznünk kell! Ez a harc lesz a végső! Aztán már csak a dakota harcosok és ősmagyar sámánok fognak a sámándobban altatódalokat énekelni a szittya pusztában. Oroszul."
nyanya001
A sámándobba kellene zárnia kormányt aztán rájuk gyújtani !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.