Ott kukorékol Európa csörgősipkás bohóca azon a kupacon, melyet a neki csápolókkal együtt idáig összehordott. Ez a pávatáncosként kukorékoló taréjos populizátor még 2012-ben kormányával a belépéskor így üzent a Nyílt Kormányzati Együttműködés nevű korrupcióellenes nemzetközi kezdeményezésnek: “Célunk egy átlátható és nyílt, a nemzeti vagyont és a közpénzeket felelősen kezelő, elszámoltatható kormányzat és közigazgatás megteremtése. Mivel a jó és nyílt kormányzás alapvető feltétele a társadalom aktív részvétele a döntések előkészítésében és megvalósításában, így az akcióterv kidolgozása során és a későbbiekben is törekszünk a társadalom és a civil szervezetek minél szélesebb körű bevonására“.

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ebben az a szörnyű, hogy a jelenlegi hívei az ilyen és hasonló kijelentései miatt szavaztak rá, ma mégsem látják, hogy át lettek baszva.
nyanya001
Oda való !
Bár, környezetszennyező lehet...
quadrocopter
@Aki Én: Az a helyzet, hogy már a nyáj alsószintű csicskásait is jól megfizeti a skikzofrén, elmebeteg állat, ezek a vágóhír reménységei ezért szavaznak a bugrisra, a maradék meg egy egyszerű Móricka-viccet se ismer fel, képességei eddig terjednek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.