Szerinte a CEU-t lehetetlen helyzetbe hozó törvény "semmiben nem érinti az egyetemet". Mindenki lesz szíves szépen elcsendesedni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez a mocskos, hazudozó görény még levegőt vesz?
CsipkeRózsa
Általában nincs ügy olyankor, ha kellemetlen Orbánra v. a Fideszre nézve egy téma. Az is gyakori válasz, hogy lezárták vagy befejezettnek tekintik a témát.
kukac50
Mi a helyzet Lázár úr ? Beszarás? Brüsszel kimondta,hogy nem a Magyarokkal van baja,hanem a Magyar kormánnyal! Ezek után nem lenne illő azt reklámozni, hogy Orbán megvéd bennünket Brüsszeltől! Felszólította a Magyar igazságszolgáltatást,hogy minden ilyen ügyben tegyen ellenlépéseket, és ne támogassa azokat! megszavazták az Uniós ügyészséget akinek lesz jogköre minden uniós országban vizsgálni törvénytelen ügyeket, Már napirendre tűzték a szerencsejáték és kaszinó tenderek vizsgálatát.
még a föld a dohány boltok és sok más is vizsgálat alá kerül.
Még a betelepülők ügyeinek intézésének lassúsága is,mert céltudatosan lassítják az ügyeket az ügyintézők ráérnek cigizni kávézni beszélgetni mert csak napi 15 embernek a papírjait kell intézni. ma adja át Orbán azt az objektumot amit a migránsoknak csinálnak ma még virág is van az asztalon, Holnap mi lesz? Semmi?
Béla333
Nem a világnak kellene lecsendesedni a hülye döntés(ek) után, hanem talán ésszel kellene kormányozni!
Ja! És le kellene mondani az alkalmatlan felfuvalkodott hólyagoknak, akik önkritikára is képtelenek.
Igen Lézer Janó! Rólad beszélek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.