Szabadon eldönthető, ki, milyen eseményen fejezi ki szolidaritását a CEU-val. Egy biztos, a dátum: április 17-e. Aki nem tud elmenni semmilyen eseményre, hordjon kék szalagot – kérik a szervezők.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Persze mert a sok liberónak kell a gender oktatás a leszbikről, ratyikról, a velük kapcsolatos társadalmi, munkásmozgalmi, ...összesről.
És ebből diplomáznak?!?!?!
Peller Anikó
@sók: jaaa, hát a retykázást tanítják a ceuban? Ezt nem is tudtam eddig, lyó, hogy itt vagy, mennyiminden okosságot tanulhatunk tőled, pelus.
lampa laz
@Horizont: Nagyon nem bánnám, ahogy írtad, ha ebbe most belefulladna ez az elmeroggyant ámokfutó. A nemzetközi visszhang amit ez az ügy kiváltott, nagyon nagy pofon neki, ha egyáltalán felfogta, mert a hülye szócsövein keresztül nem az jön le. Kíváncsian várom Ádert és az AB-t, ha egyáltalán oda kerül, mi lesz a döntés. Az is lehet, hogy most ezen a szálon fog visszavonulót fújni.
lampa laz
@Horizont: Bennem van egy ici-pici remény, hogy talán Áder érzékeli ennek a hatalmas megmozdulásnak a súlyát (?) hiszen ilyen eddig még nem volt. Ha meg nem, akkor minden rossz megtörténhet velünk, ha csak nem takarítjuk el ezt mocskos bandát.
dr. prédikátor
Nem kell bizni a káder janiba!!!Nagy valószínűséggel nem irja alá elsőre hanem elküldi az AB hez!!! DE csak a LÁTSZAT kedvéért teszi hogy jó legyen a viktor szopkinnál!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.