Bár tavaly még nem tartották ördögtől valónak, kedden a fideszes képviselők már nem támogatták, hogy az Országgyűlés gazdasági bizottsága napirendre vegye az óraátállítás, vagyis a téli-nyári időszámítás eltörléséről szóló jobbikos határozati javaslatot - számolt be az MNO.hu. A Jobbik azt szeretné, ha többé nem állnánk vissza téli időszámításra, hanem véglegesen nyáriban maradnánk. A részletes vita azonban azóta sem kezdődött meg, kedden a fideszes többség le is söpörte az erre irányuló javaslatot. Kepli Lajos jobbikos képviselő, a javaslat benyújtója erre közleményben úgy reagált: a kezdeti látszólagos támogatás, majd mellébeszélés után a Fidesz immár nyíltan szembemegy a társadalom akaratával. Úgy véli ugyanis, hogy a magyarok mintegy négyötödének elege van az évenkénti kétszeri óraállítgatásból, amely rendkívüli módon terheli az emberi szervezetet.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Én sem szeretem az ide-oda állítgatást, de azért vegyük figyelembe, hogy egy közösségben élünk -- egyelőre európai közösségben.
Akár van átállítgatás, akár nincs, kis ország vagyunk és mindenképpen nekünk kell igazodni a többihez. Pláne, ha egyedül vagyunk ebben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.