Az elmúlt napok sorozatos tüntetései után szerdán a Hősök terére szerveztek demonstrációt a civilek és a CEU ellehetetlenítése ellen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Az a helyzet, ha egy rendes létszám összejön, akkor először a minisztériumokat, távközlési szolgáltatók épületeit és berendezésit, hírközlési létesítményeket, kell elenőrzés alá vonni, ezzel egyidőben elindítgani a nemzetellenes gecik begyűjtését - mentelmi jog hatályát veszti!b - ás a legnagyobb befogadóképességű "arénába" elhelyezni a selejtet és elzárni minden értesítési lehetőségtől a bagázst.
A honvédséget, bp.-i helyőrségparancsnokságot laktanyákba parancsolni, légierőnek felszállási tilalom, rendőri erőket berendelni és a kaptányságokon tartani!
Őr-és biztonsági szolgálatokon kívül fegyver ki nem adható, fegyverszobákat az illetékes parancsnokok/vezetők kötelesek zárva tartani - felelősséggel!
Tákolmányt felfüggeszteni, választási jogi normák re ndszerének visszaadni a demokratkus vonásait, azal ellentétes kitételek semmisnek tekintendők.
Szabad mozgást biztosítani a nyugati nagykövetségek munktársainak és a nyugati sajtó képviselőinek, ezzel egyidőben a gecirezsim által kinevezett nagykövetek és külképviseleti más vezetők hazarendelése.
A közismerten elfogult rezsimpárti média, nyomtatott sajtó működésének időleges felfüggesztése.
Magyarország határainak időleges lezárása, elsősorban potenciálisan büntető eljárás alá vonandó politikai és gazdasági felsővezetők szökésének megakadályozása végett.
Teteszés szerint kiegészíthető, bővíthető

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.