Érdekes, hogy erről sem a miniszterelnök sajtóirodájától, hanem a török hírügynökségtől tudni. A Magyar Nemzet vette észre, hogy a török Anadolu Agency hírügynökség arról írt, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök is gratulált Recep Tayyip Erdogannak a hétvégi alkotmányos népszavazás eredményéhez. A hírügynökség diplomáciai forrásokra hivatkozva számolt be arról továbbá, hogy külügyminiszteri szinten szintén kifejeztük gratulációnkat a török félnek, ugyanígy tettek a macedónok, a szaúd-arábiaiak, az irániak, a szudániak, a kenyaiak és a britek is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/04/18/mindenki-tudja-hogy-gaz-van-de-senki-nem-mer-szolni/
Az a helyzet, hogy egy elcsalt népszavazás árnyékában, egy félig bebörtönzött országban, ahol az egyeduralkodó vélt és valós politikai ellenfeleit az önkény erejével, a szükségállapot
bevezetésével és meghosszabbításával, az Emberi Jogok Európai Egyezményének
felfüggesztésével (szépelgő handabanda, mi?) semmisíti meg, és a menekültekkel zsarolja immár teljhatalmú országvezetőként Európát (ne legyen igazam) soha nem lesz béke, nyugalom és stabilitás. Aki egy ilyen véreskezű, elmeháborodott politikusnak az elsők között gazsulál. A legjobbak szerinti rendezés (democracy is still alive, vagy mi?), az minden állításával ellentétben Európa szétverése iránt elkötelezett. Akkor is, ha most még stratégiailag a pénze viszont nagyon kell. Szép barátság ez is, igaz, hogy el kell hallgatni, le kell tagadni, meg kell próbálni eltitkolni, mert a magyarok viszont még mindig Európában képzelik el a jövőjüket. Orbán jövője viszont a migránshisztériától függ, ő lenne a leghálásabb, ha Erdogan felrúgná a 3 milliárd eurós megállapodást az általa megvetett Európával. Hát innen nézve az volt a minimum, hogy a fű alatt kinyaldosták Szijjártóstól a seggét. Ennél már csak az durvább, hogy közel egy éve és azóta csak közelebb kerültünk a végkifejlethez.
Eladott Ország
A Magyar Nemzet vette észre a török Anadolu Agency hírügynökség oldalán, hogy “diplomáciai források szerint” az alábbi országokból érkezett gratuláció: Magyarország, Macedónia, Szaúd-Arábia, Irán, Szudán, Kenya, Egyesült Királyság, Pakisztán, Irak, Malajzia.
Csodálkoztunk is, hogy a magyar miniszterelnök nem szerepel az itthoni híradásokban, ám kiderült: ugyanúgy teszi pont az ellenkezőjét annak, mint amit a jóérzés és a józan ész diktálna, csak már nem minden lépésről gondolja úgy Magyarország szégyenkormánya, hogy egyáltalán tájékoztatni kéne az alattvalókat. Mi közünk hozzá? Mi köze hozzánk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok