Orbán – Brüsszel: 1 : 0. Nem fogunk csontig benyalni Orbánnak, mint a közpénzből kitömött GFG-s lakájmédia, nyugalom. De meg kell állapítanunk: az Európai Unió nevű mamut nem fogja megnevelni a mi kis zsebdiktátorunkat. Az Magyarország dolga.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy vonatkozó klasszikus anekdota (talán már itt is említettem):
Egy magyar származású európai idős édesapját becsapja a klubjába egy időre. A paraszt-bácsi járkál, nézeget, majd egy asztalnál valami 21 szerű játékot játszókhoz csatlakozik.
18 mondja, mire egy másik: 19.
Az öreg: mutasd!
Mire az: no de úriemberek között?
Mikor érte jön a fia látja, hogy az öreg egy halom pénzt nyert, rácsodálkozik: nem is tudtam, hogy maga ilyen ügyes!
Mire az öreg: Úriemberek között?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@karma1: - visszakérdezek, min változtatna, ha kizárnák? Meg nem változik, a pénzt kapja tovább és még kevesebb ellenőrzési pont, még több szabadság kelet felé nyitni és még kevesebb kritika éri.
Jó ez nekünk?
karma1
@elnyomott: Ha kizarnak, akkor igenis kellene, hogy megerezze a sajat es partja elszigeteltseget...
Gondolj bele, hogy orban egy kis kopcos , befosi haspok, aki csak szajkaratezni tud, de ha baj van, akkor oda tud rohanni a Nagy Tesohoz, az EPP-hez, akik majd megvedik , mert hat "a mi kutyank kolke, nem hagyjuk mink agyonverni a vikit"...
De mi van akkor, ha mar nem tartozHAT kozejuk, oda, ahova meg a lengyelek is, meg az osszes tobbi hasonlo gondolkodasu, mint o.
Ez azert egy kicsit elgondolkodtato lenne, es ovatossagra kesztetne ot - bar orbannak nincsenek hatarai - ez az elmeallapotanak, a mentalis betegsegenek tudhato be.
En mindenesetre szazszor meggondolnam, hogyha kizarnak egy korabbi jo kozossegbol, vagy egy nagyobb taborbol, akkor mennyivel ovatosabbnak kene lennem.
A kelet fele valo nyitasban orbannak senki es semmi nem szab hatart, plane egy ilyen formalis kapcsolat, ami az EPP-vel koti ossze.
eszegfu
O.V. testbeszédét látva, nehezen hiszem el, hogy "élvezte", hogy "leüvöltik a fejét".
1magyar
Az üvöltés nem tárgyalás.Az a diplomácia hiánya.
karma1
@1magyar: Az "uvoltes" kepletes volt, - inkabb indulatos, amde igaz volt, amit ott kapott a fejire...Hidd el, megerdemelte,...A valaszbeszedeben azt mondta, hogy az elejetol fogva TUDTA, hogy a migransok nem akarnak Magyarorszagon maradni, o, orban csak azt akarta megakadalyoznim, hogy Svedorszagba, nemetorszagba, Ausztriaba menjenek.
Ez persze egy ordas nagy hazugsag volt, mert kulonben miert irta volna tele kek plakatokkal az orszagot, hogy ha Magyarorszagra jossz, nem veheted el a munkankat, el kell fogadnod a kulturankat, , es erre a barom magyar nyelvu kampanyra sulyos milliardokat koltott el az adofizetok penzebol... Ha tudta, hogy csak tranzitban vannak nalunk, akkor hogy mert kidobni erre milliardokat???Az EPP-s kepviselo pedig megmondta, hogy ezt senki sem kerte orbantol, sem a kerites epiteset, van mas modja is ennek az elintezesere, erre viszont orban egyszeruen nem ment el. AMikor Merkel osszehivta 2015 szeptembereben az elso valsag megbeszelest a menekultugyben, 28 tagallam kozul egyedul orban nem ment el. Hogy meri ezt megtenni azzal a kozosseggel, ahova Magyarorszag is tartozik?
papa.49
@karma1: Erre fel idejön a ,,hontalan, ellenőrizhetetlen, állítólag csecsen faszkalap,, és megfenyegeti az ellenzéki tüntetőt, és még a családját is!!!
Hol maradt a számonkérés, hülye hazugovics???
Ez a ,,jancsibohóc,, meg csak vigyorgott, mint Julcsa mikor baszni vitték!!!
Az Unió helyettünk nem fogja taccsra tenni a zsebnérónkat az biztos, azt nekünk kell megtenni!!!Max. hogy leállítják a kifizetéseket, de akkor még mindig a nyakunkon maradt ez a tetves csürhe!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.