A miniszterelnökhöz intézett levelet Facebookon Kovács Tamás mesteredző, a Magyar Olimpiai Bizottság tiszteletbeli tagja – írja a 444.hu.

Kovácsnál az utolsó csepp az volt, amikor megkapta a kormány húsvéti kérdőívét, és – mint fogalmaz - értelmezhetetlen, általános kérdésekkel traktálják, tetejébe a válaszokat is megfogalmazzák helyette.

Két éve a kommunista rendszer uszításai jutnak eszembe, amikor csak azt hallom és látom az óriás plakátokon, tévében,rádióban, sajtóban, hogy: EU, Brüsszel, Gyurcsány, multik, migránsok, Simicska, Soros,MSZP, MSZMP, Jobbik mindenki ellenünk van, ezek mind hibásak a kialakult helyzetért, ezzel megosztva a társadalmat, embereket, családokat, barátokat egymás ellen fordítanak, elbutítva az embereket, ellenvéleményt nem tűrő hangon, egymásnak ugrasztva, gyűlöletet szítva

- fakad ki a sportember, aki 1994 óta mindig a Fideszre szavazott, mint "nemzeti érzelmű polgár", de úgy látja, a 2014-es választások után történt valami.

"még van kb. 2,0 millió rajongója a Fidesznek és a többi 6,0 millió az nem ember, az nem magyar állampolgár??? Véleményem szerint, aki nincs a Fidesz mellett az nem ellenség, nagy része nem is baloldali, hanem kiábrándult, elszegényedett alsó és középosztályú magyar állampolgár.

- írja Kovács, hozzátéve, a magyaroknak tisztánlátásra lenne szükségük, nem pedig néphülyítésre.

Kedves Viktor! Ez már nem mehet így tovább ….akkor vagyok csak jó keresztény,ha rátok szavazok, az a jó rádió, tévé, sajtó, amit ti működtettek, csak a CÖF tüntetése a jó, csak központi irányítású iskolák színvonalasak, minden területen, sajnos még a sportban is központi jóváhagyás van minden vezetői poszton…mi ez ha nem a sötét kommunista időket idézi???

- szólítja meg Orbánt Kovács Tamás. 

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Teljesen egyértelmű ,hogy egy elmebeteg hatalom mániás gané.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Kiváncsi lennék rá, eddig miért nem ágált? Eddig jó volt neki a rendszer?
justhpeter
@simmering73: Hogy van ez ? Amilyen hosszú a bűn olyan hosszú a vezeklés ?
wpym
Az ilyen gyokerek miatt kerult hatalomra a fidesz.
karma1
@polacsek: Hat nem egy rozsaszintalpu ifjonc, az tuti...:o)))
dr. prédikátor
Na és kijafaszom ez a kovács T:???Eddig hol a sunyi pichába élt???Csak most esett le neki??? 20 év után???Ez is biztos későn érő típus!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.