Bejött a papírforma, a Fidesz jelöltje nyerte az egyik debreceni önkormányzati körzet időközi választását. A Jobbik gyengült, a baloldali pártok pedig külön indultak, olyan is lett az eredményük.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem tettek tobbet a debreceniek, mint egy kormany szamara kedves statisztikai intezet tett volna: csinaltak egy majdnem reprezentativ felmerest, de hogy ez NEM az igazi velemenye a debrecenieknek, az tuti...
Sajnos, az emberek meg mindig nem erzik, hogyha nem mennek el szavazni , akkor EZ fog tortenni: egy eltorzult letszam mellett egy ertolzult, amde jogszeru eredmeny fog szuletni...

Ebredjetek mar fel, mert a potrohos Benneteket is Bozsi neninek nez, es meg angolnyelvu forditast is fog a videoja ala tenni.!
adrenalink
@karma1: Mit vársz egy olyan várostól, ahol a nem éppen észlény Kósa Lajost 4X csont nélkül megválasztottak polgármesternek?
karma1
@adrenalink: Sooook-soooook kupakot, huszi-tuszut, meg ejjel is mukodo napenergiat...:o)))))
coni
Az, hogy a Fidesz nem veszít a népszerűségéből bármit is tesz megváltozhatatlan. De ez 2M a 8M szavazóból. A gond, hogy az ellenzék is velük van, különben nem egymást nyírnák. Ha az LMP ilyen hatalmas aktivitással ilyen rosszul teljesít egy nagy városban félő, hogy Budapest sem tudja megmenteni a kieséstől. Az utóbbi időben a parlamentben úgy tűnt Szél és Hadházy jelenti az összes ellenzéki képviselőt.
Szükség van egy (valóban!!!) ellenzéki tömegpártra,amelyik az iskolázatlan emberek nyelvén beszél, úgy tűnik ezt csak a Jobbik és a DK ugrotta meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.