Május 21-re újabb nagyszabású tüntetés szerveznek a Nem maradunk csendben és az Oktatási Szabadságot csoport tagjai a Műegyetem rakparton. A szervezők többek között a Lex CEU, a civilek elleni törvény, az EU-ellenes kampány, és a reklámadó miatt demonstrálnak majd jövő vasárnap.

A szervezők elégedetlen jobboldaliakat, liberálisokat, konzervatívokat várnak, olyanokat, akik nem szeretnék tovább tűrni, hogy "a kormány szisztematikus hadjáratot folytat a magyar szabadság megmaradt intézményei ellen."

A demonstrációt két olyan csoport szervezi, akik a közelmúltban már utcára vittek több tízezer embert.  Az Oktatási Szabadságot csoport a Kossuth téri 80 ezres tüntetést szervezte, míg a Nem maradunk csendben megmozdulásán 15 ezer ember jelent meg.

Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért!

Üzenjük meg mindenkinek: hangosak vagyunk, elegen vagyunk és nem félünk a kormánytól, nem fogjuk hagyni hogy szétlopják és eladják hazánkat. Nem fogjuk hagyni, hogy az elkövetkező húsz, harminc vagy ki tudja hány évünket előre koporsóba tegyék!

Fogjunk össze, találkozunk május 21-én a Műegyetem rakparton és minél több vidéki, és külföldi helyszínen, mutassuk meg, erősebbek vagyunk, mint ahogy a kormány gondolná!

- olvasható az esemény Facebook-oldalán.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nagyon helyes! Remélem vidékről is jönnek/mennek sokan a tüntetésre!
Valóban elég volt! Mutassuk meg a mocsok Fidesz kleptokrata hazaárulóknak, hogy nem mindenki olyan g@ci, mint amilyen ők!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@qxy: 08.17
Ha rajtad múlt volna nem lett volna '56-ban semmi sem!
Persze, lehet írogatni a kommenteket a fotelből, szidni a helyzetet és leszólni azt aki legalább feláll a székéből és kimegy!
Még ha a fél kilences meccsre nem is ér haza!
qxy
@Béla333: Tudod Béla amíg otthon voltam igenis kiálltam a tetteimért szavaimért. Ki is harcoltam sok mindent de amikor harmadszor is a sok harc vita végén ki kellett állbni az igazságért csak egyedül álltam és igen is ki harcoltam a jogot. . Háromszor harcoltam, háromszor nyertem és a végén háromszor csapódtak vissza a " Lelkes Magyarok hogy ,- Igen, ezt így kell és együtt , és közösen, meg nem hagyjuk meg éljen az igazság. Tudod a harmadik után nagyon csodálkoztak amikor őket is el küldtem a tudod hova és csak néztek hogy , ez, ez ? ezt most mijéééé?? Mijéé? a faszéééé.
qxy
@Béla333: eggy dolgot nem tudtam kiharcolni. Volt egy Szegedi gépházas barátom. aki régen repülőgép tervező volt.Mi ketten alkottuk és agyaltuk ki a Szegedi műjég pálya tervét, minden szakaszát a tégla jegyig mindent. Lenyúlták és az egész családom meg lett fenyegetve hogy tönre tesznek . A lányom nem járhatott volna óvodába sem mert ezzel is fenyegettek.El lopták és azt mondták.- Amúgy meg jegyezze meg István egy hentesnek amúgy sem lehet ennyi esze és ezért minden alkalmat meg ragadtam hogy ezek a szemetek ellen harcoljak .De bér tapsolókra nekem nincs pénzem.
qxy
@Béla333: Tudod hány olyan dolgot használnak, gyártanak amit én találtam ki? Most mond azt hogy bizonyítsam be? Te sem tudnád.Volt, elmúlt, de belül kicsit büszke lehetsz hogy tettél valamit " de ki hiszi el?"
Béla333
@qxy: 08.48
Mindenben így van ez: saját magaddal legyél békében, akkor nincs gond.
Te megtettél mindent, amit úgy gondolod, hogy megtehettél? Ha igen, akkor a többi nem annyira fontos.
Én sem azért megyek ki a tüntetésekre, mert olyan jópofa dolog.
Mindenki csak annyit tegyen meg, amennyire lehetősége van, de annyit tegyen meg!
Szerintem!
Aki Én
@kopacsijanos: ,, te mocsodék szájba baszot tetű"
Hú de szépen összefoglaltad miért is ellenzi a fajtádat 8 millió ember.
És ha már kommunisták, nézz körül a fidesz táján. De gondolom azt már nem fogod fel...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.